Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostilbegytet szedők! Hány...

Clostilbegytet szedők! Hány napos ciklusotok volt előtte, és mikor volt peteérésetek a gyógyszer szedésekor? 14. nap, vagy hamarabb/később? Változtatott a ciklus hosszúságán? Volt, akinek nem is volt peteérése a gyógyszer mellett? (Bővebben lennt)

Figyelt kérdés

Nekem a 2. ciklus naptól 5 napon keresztül 2x1-et kellett szedni, ma vagyok a 13. napon, de az ovulációs teszt negatív, tegnap óta tesztelek. A menstruációm eredetileg rendszertelen, 28-33 napos, mikor hogy. Félek, hogy talán előbb volt peteérés, mint ahogy elkezdtem tesztelni, vagy, mi van, ha nincs is peteérés tőle?

Nyugtassatok meg, hogy nem késtük le még.

Vélemények, tapasztalatok?

One step ovu teszet használok.

2013. jún. 11. 21:54
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
14. napon vagyok, ovu teszt nagyon negatív, semmi fájdalom, remélem lesz peteérésem ebben a hónapban...
2013. jún. 12. 22:31
 12/15 Monanke válasza:

Szia.

Nekem 3.naptól kellett szednem 2*1-et 5 napig.

Majd miután beszedtem kb. 5 nap múlva voltam ultrahangon,ahol 2 nagyobb tüszőt és 3 másodlagos tüszőt talált a doktor.Azt mondta aznap este mindenképp legyünk együtt,mert ez robbani fog :D

Másnap elkezdtem csinálni az ovuteszteket mert időbe még félidőnél se jártam.Soha nem mutatott pozitívat.Viszont a 16. napon biztos hogy volt peteérésem,mert azóta a hőmérsékletem égnek szökött,ma reggel is 36,9 volt.

(az alaphőmérsékletem 36,4)

Remélem ezek már jó jelek számomra.

De te se aggódj igazából nem tudom hogyan és hányszor kéne pisilni az ovuteszthez,nekem nem jött be inkább hiszek az orvosnak és a hőmérsékletemnek.

Te méred a hődet?

2013. jún. 15. 09:05
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem mérem, de az ovu tesztem sem mutat semmit:(
2013. jún. 15. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedve kérdező! Azóta történt változás?

Ebben a ciklusban kezdtem, az adagom 5 napig napi 1. A 14. napon volt ovuláció, előtte délutántól már nagyon fájt majd éjjel elmúlt, + pozitív LH-teszt. Másnap negatív, majd rá két napra 17. napon ismét fájni kezdett, megint egy pozi LH teszt majd reggelre elmúlt. Lehet, hogy kétszer volt ebben a ciklusban? Én mindig délután néztem, nekem akkor kezdett el fájni és csak aznap volt full pozitív.

2013. szept. 11. 15:09
 15/15 szandika20 válasza:
100%
Sziasztok én most hagytam abba a vlostibegyt és kivàncsi lennék hogy szerintetek mikora vàrhato a peteérésem (a ciklusom elsönapjàtol 5napig 2pogyot kellet szednem)remélem össze jön a babo mert nagyon vàrjuk!!??
2017. jan. 28. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!