Másnak is szokott igy megjönni?
Figyelt kérdés
2 napig csak barnáztam,ma meg jött a vérzés. Nekem sose volt igy,ez mitől lehet? Miért játszik igy velem a testem?2013. jún. 11. 11:23
1/3 anonim válasza:
Ez egyénenként változó lehet. Gyógyszer mellett nálam előfordult barnázás, egyébként nekem is rendes piros vérrel jön meg mindig. De sajnos, ha várunk valamire/esetleg aggódunk miatta/ képes a szervezetünk szokatlan dolgokat produkálni.
2/3 anonim válasza:
szerintem semmi különös.
Nekem is volt hasonló, sőt volt olyan is, hogy mensi előtt egy-két nappal barnáztam, elmúlt aztán megjött.
A barnázásból tudtam, hogy meg fog jönni.
Ha 'rendes' a vérzésed, akkor nincs gond sztem.
3/3 A kérdező kommentje:
Hát igen,fura dolog ez. Ahhoz képest,amilyen az első napon szokott lenni ez nem nagy vmi,meglátjuk a holnapot.
2013. jún. 11. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!