Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reggeli émelygések, cici...

Reggeli émelygések, cici nagyobbodás, de a mensimnek 2 hét múlva kellene megjönni, a tesztek egyenlőre negatívak, próbálkozunk, de még egyenlőre semmi. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2013. jún. 3. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:

Hány naposak a ciklusaid? Hányadik ciklus napon vagy? Csak mert ha 28-30 körüli akkor még csak most van kb peteérésed. A tünetek is koraiak. Föleg az émelygés, az alapból az 5-6. héten kezdödik csak. Viszotn a terhességi tüneteket simán be tudják képzelni maguknak a nők ha nagyon szeretnének már teherbeesni. Én is voltam igy.

A teszt az aktus után 10-14 nappal mutathat először pozitvat.

2013. jún. 3. 12:14
 2/7 A kérdező kommentje:
28 napos ha jól tudom, a mensim 4-5 nap alatt elmúlik. 3hónapja nem szedem már a bogyót. Nagyon vágyunk már a bébire.:) Ettől félek én is, hogy csak beképzelem, de remélem nem. 10-13.körül kellene megjönni, ahogy számoltam. mikor ajánlod a teszt elvégzését?
2013. jún. 3. 12:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Ami kimaradt, hogy krémes fehérfolyásom van...
2013. jún. 3. 12:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát akkor eleve mostanában kellene próbálkoznotok!

Tesztet szerintem leghamarabb majd csak a nemvárt napján érdemes csinálni!

2013. jún. 3. 13:10
 5/7 anonim ***** válasza:
ha rendesen volt menzeszed és 2 heted van még vissza, akkor nem terhesség. Ovu lehet a dologban.
2013. jún. 3. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez inkább esetleg egy kései peteérés , ha majd csak 13-a körül kellene megjönnie, akkor kétlem, hogy terhességi tünet
2013. jún. 3. 13:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy lehetne terhesség ha csak mostanában van ovud? Mostanában legyetek együtt! Ha elmarad a havid akkor tesztelj!
2013. jún. 3. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!