Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? (antibiotikum,...

Terhes lehetek? (antibiotikum, majd hasmenés)

Figyelt kérdés
Május 16-án volt garatmandula műtétem, így antibiotikumot kellett szednem, 8 napig, napi 2 szemet. Miután az utolsó szemet bevettem, rá 3 napra ment a hasam, véres volt a híg székletem. Az antibiotikum kikészítette a gyomromat. De a hasmenés már elmúlt 2 napra rá, mert széntablettát szedtem. 05.25-én viszont együtt voltunk a párommal. 3 napja hányingerem van, tegnap nagyon furcsa volt, mert megszédültem egyszer, elalvás előtt nagy hányingerrel küszködtem, majd éjszaka arra keltem hogy hányni fogok és végül hasmenés lett belőle. Azóta nem ment a hasam. Holnap jönne a mensi.

2013. jún. 11. 09:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
legjobb barátnőmnél percre pontosan ugyan ez volt a forgatókönyv,és napra pontosan ugyan ezek történtek,tehát benne van a pakliban:)...
2013. jún. 11. 22:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem ma megjött, úgyhogy ezek szerint nem erről volt szó.
2013. jún. 12. 12:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Még azért ne kiabáld el.

Nem te lennél az első, akinek terhesség mellett vérzés jelentkezik.

De ha ezt most mégis megúsztad, akkor legközelebb vagy védekezzetek rendesen, vagy ha babát akartok, akkor meg ne szedj fogamzásgátlót.

2013. jún. 12. 12:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Tesztet is csináltam szerda reggel, ami negatívat mutatott. Ha terhes lennék, szeretnék elővigyázatos lenni, de gondolom így már eléggé valószínűtlen a terhesség. Tünetek, amikről írtam, nincsenek. Annyi, hogy két napja szorulásom van most már (mensi ideje alatt, pont fordítva szokott működni) és eléggé kívánós vagyok (ez viszont a menstruáció miatt is lehetséges). Csináljak majd még tesztet?
2013. jún. 13. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!