Ma kezdődött a tojásfehérjés nyákom! Mikorra várható a tüszőrepedés?
Nagyon ritka nálam ez a fajta nyák és most nagyon izgulok,mert múlt hónapban nem volt peteérésem sem,most szedem a barátcserjét és szerintem ez annak a hatása! Ma amúgy a 9. ciklus napon vagyok.Azaz lehe,tohgy inkább a 10.
25-30 naposak szoktak lenni a ciklusaim.Ma is együtt voltunk a baba érdekében.Szerintetek mikor lesz tüszőrepedés?
Sziasztok, csk gondolotam feltesztem a mai teszteket is (legfelső tegnapi,két alsó mai,csak a legalsó még nem száradt meg és így sötétebb,az egyiket 3kor,a másikat fél6 kor csináltam.Szerintem nincs külömbség köztük!
Néztem egy ovulációs mikroszkópot is és az is tiszta páfrányos! Ma van a nagy nap???:D
Jaj,köszönöm,hogy válaszoltok!
Egyszer már sikerült teherbe esnem,de sajnos nem született meg az a baba,mert a 11. héten megműtöttek,mert elhalt a terhességem.Azóta megjön minden hónapban,de hol 25 napos,hol 30. Pajzsmirigy alulműködésre kezdtem szedni Letroxot a múlt hónapban,akkor köztes vérzéseim is lettek és igaz csak a 12-13-14. napon néztem,de az ovu tesztem negatív volt.Azthiszem a 19. napon látott a doki egy érő petét.Remélem az érett meg most.Ma reggel az ovu mikroszkópom még páfrányos volt,most délutánra már nem az.Remélem megvolt a tüszőrepedés!Izgulok nagyon,mostanában nem olyan a ciklusom mint kéne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!