Mikorra várható a tüszőrepedés? Többi lent.
Figyelt kérdés
UH 11. napon: méhnyálkahártya 6,1 mm, jobboldali petefészek: 18 mm tüszõ, 12 mm tüszõ, baloldali petefészek: 14 mm tüszõ, 15 mm tüszõ. Clostilbegytet szedtem 5-9. napig 2x1 szemet.
Ma vagyok a 12. ciklusnapon, hétfőn (15. nap) megyek dokihoz, hogy tüszőrepit adjon, szerintetek addig ki fogják bírni a tüszők? VAgy hétvégén lehet megrepednek?
2010. ápr. 30. 09:14
1/1 anonim válasza:
Na ezzel én is így voltam most nemrég, hogy attól félek, hogy megrepedtek azok maguktól is, mielőtt a szurit megkaptam volna, és mivel a szuri csak 36 óra múlva hat, addigra már lehet, hogy nincs is mit megrepesszen! Teljesen elbizonytalanodtam én is! Szedtem én is clostyt és utána a stimu szuri hegyek! Hétfőre lett is négy tüszőm. Egy 16 mm, két 17 mm, és egy 18. De már aznap este éreztem, hogy egy legalább megrepedt! Vagy az összes, vagy nem egyszerre reped meg, nem tudom... és csütörtökön volt az inszemem! Szerintem lekéstük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!