Mikortól számít a terhesség új életnek?
Off jo a kérdés ez engem is foglalkoztat
On: én tul avgyok a pozi teszten de ugy érzem az első szivhangtol tudom életnek tekinteni...
3.
nem. előbb van a megtermékenyítés és miután a petesejt megtermékenyül, azután elvándorol a méhbe, amelynek puha, megvastagodott falába beágyazódik, h a baba ott fejlődjön tovább. utóbbit hívjuk beágyazódásnak
Ez attól függ Te mikortól tekinted annak...hiszen már a megtermékenyítéstől magzatnak/embriónak nevezik, ami ugye egy új élet...
Én a pozitív teszttől tekintem annak, mert azóta tudom, hogy ő ott van.
Kérdés mivel kapcsolatban, nyilván egy anya mikor terhes lesz és akarja is a gyereket az első pillanattól annak tekinti. Nekünk lombik babánk van így már beültetés elött az osztódó embrióról is kaptunk fotót nekünk már az is csodás volt és a ygerekünknek tekintettük.
De ha mondjuk abortusszal kapcsolatban akkor azt mondanám onnantól kezdve, hogy ha megszületnek életben maradhatna tehát úgy 24-25 hetes kortól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!