Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikortól számít a terhesség...

Mikortól számít a terhesség új életnek?

Figyelt kérdés
A megtermékenyítéstől, beágyazódástól, vagy első szívdobogástól?
2013. jún. 9. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:
89%

Off jo a kérdés ez engem is foglalkoztat

On: én tul avgyok a pozi teszten de ugy érzem az első szivhangtol tudom életnek tekinteni...

2013. jún. 9. 21:00
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
számomra a pozitív teszttől. de nekem nem csak az ugrott be rögtön, h egy élő kis lény, hanem ezzel tökéletesen egy időben az is, h az enyém... csak azért mondom, mert szerintem ez akét érzés elválaszthatatlan, ezért nem lehet kívülről, objektíven vizsgálni a kérdést
2013. jún. 9. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
A megtermékenyítés és a beágyazás nem ugyan az?
2013. jún. 9. 21:12
 4/9 anonim ***** válasza:
50%

3.

nem. előbb van a megtermékenyítés és miután a petesejt megtermékenyül, azután elvándorol a méhbe, amelynek puha, megvastagodott falába beágyazódik, h a baba ott fejlődjön tovább. utóbbit hívjuk beágyazódásnak

2013. jún. 9. 21:14
 5/9 anonim ***** válasza:
Köszi 4-es!:D
2013. jún. 9. 21:34
 6/9 Kerria ***** válasza:

Ez attól függ Te mikortól tekinted annak...hiszen már a megtermékenyítéstől magzatnak/embriónak nevezik, ami ugye egy új élet...

Én a pozitív teszttől tekintem annak, mert azóta tudom, hogy ő ott van.

2013. jún. 9. 21:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Igazából szerintem a megtermékenyítés pillanatától számítva,de én csak akkor tudtam igazán felfogni,hogy egy kis emberke növekszik bennem,mikor először láttam és hallottam az ultrahangon a pici szívverését.
2013. jún. 9. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
48%

Kérdés mivel kapcsolatban, nyilván egy anya mikor terhes lesz és akarja is a gyereket az első pillanattól annak tekinti. Nekünk lombik babánk van így már beültetés elött az osztódó embrióról is kaptunk fotót nekünk már az is csodás volt és a ygerekünknek tekintettük.

De ha mondjuk abortusszal kapcsolatban akkor azt mondanám onnantól kezdve, hogy ha megszületnek életben maradhatna tehát úgy 24-25 hetes kortól.

2013. jún. 9. 23:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Elméletileg a megtermékenyítéstől már új életnek számít, és ha be is tud ágyazódni, mert egészségesek a körülmények, és megtapad az anyaméhben, akkor már mindenképp egy kis emberkezdemény.
2013. jún. 10. 00:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!