Ez lehet a terhesség jele? Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Mitől remeg a alhasam? Elég furcsa.
A méhemnél remeg vagy rezeg nem tudom igazán! Ha fekszem vagy állok, (de nem csinálok semmit) mindig érzem, hogy mozog(olyan mint ha pár másodpercre vibrálna). De már vag 3 hete. Régebben nem szokott ilyent csinálni! Mi lehet ez?
Elég furcs érzés!
2013. jún. 9. 20:56
1/5 anonim válasza:
Kimaradt a vérzésed? Ha igen csinálj tesztet a remegés szerintem attol van hogy nagyon figyelsz magadra és midnen kis rezdülést észreveszel ha gyanakszol a babára vegyél tesztet.
2/5 anonim válasza:
ez nem a terhesség jele, az biztos
3/5 A kérdező kommentje:
Kb. 3 hete betegedtem meg uoljára, az utántól kezdtem el érezni. Gyógyszert szedek.
2013. jún. 9. 21:00
5/5 anonim válasza:
En is ereztem ilyet mult honapban, meg alhasi fajdalmat felvaltva "mindjar megjon erzes"sel de megis megjott:(
Ugyhogy nem hinnem hogy az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!