Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma délután csináltam egy...

Ma délután csináltam egy tesztet, és negatív. Lehet, hogy korai volt még, vagy már tuti nem vagyok terhes?

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 8. 18:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Hát szerintem most nem jött össze, de én a helyedben azért 1-2 nap múlva új tesztet csinálnék.
2009. okt. 8. 18:05
 2/15 anonim ***** válasza:
Hány naposak a ciklusaid? És mennyit késik? Mert így elég nehéz megmondani. Bár az én javaslatom csak annyi lenne, hogy többet kellene együtt lennetek, ez szerintem elég kevés. De azért drukkolok!
2009. okt. 8. 18:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudunk többet,mert vidéken dolgozik a párom:(.

Vasárnapra nem várom-kb.

átlagban 28 naposak a ciklusaim,de múlt hóban 25 volt,elötte meg 41...

2009. okt. 8. 18:15
 4/15 anonim ***** válasza:
Én azt mondom, hogy mindig van remény, én a helyedben teszetlnék holnap is ha semmi akkor 2 nap múlva! Ha meg nem jött össze akkor próbálkozni kell! Hajrá! Nagyon szoríttok és írj hogy mi van! Puszi
2009. okt. 8. 19:11
 5/15 A kérdező kommentje:

Köszi:)!!!

Mindenképp írok.

2009. okt. 8. 19:15
 6/15 anonim ***** válasza:
Tesztet a reggeli első vizeletből csinálj, és ne a délutániból. A reggeli vizelet sokkal koncentráltabb, és akkor már biztosabbat meg fogsz tudni.
2009. okt. 8. 20:12
 7/15 A kérdező kommentje:
Még várok egy pár napot.Ha addig nem jön meg,tesztelek egy másodikat...
2009. okt. 8. 20:17
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem még semmi sincs veszve:)))))))
2009. okt. 8. 20:24
 9/15 A kérdező kommentje:
2009. okt. 9. 07:29
 10/15 anonim ***** válasza:

Kb 11 napja ovuláltál, és vasárnapra nem várod. Még jó, hogy tegnap, ráadásul DÉLUTÁN (!) negatívat teszteltél. Ezen nem kell kiakadni, ez a normális. A teszteket nem a vérzés előttre találták ki, hanem arra az esetre, hogy meg lehessen állapítani, terhesség okozza-e az esetleges KÉSÉST. Úgyhogy vasárnapig bírd ki, és akkor is reggeli első vizeletből tesztelj, ami a legtöményebb. Koraterhességben még nagyon-nagyon alacsony a HCG hormon koncentrációja, a negatív és pozitív tesztet pár óra, pár nap választhatja el egymástól. Ne tesztelj túl korán!

A gürbéd eddig normális, pont olyan, mint minden nőnek, akinek volt tüszőrepedése, függetlenül attól, hogy próbálkozik-e babával, vagy sem.

2009. okt. 9. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!