Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mivel kezdjek? Vagy mit...

Mivel kezdjek? Vagy mit mondjak? Cikinek érzem

Figyelt kérdés
Holnap mennék elöször dokihoz azzal a problémával,hogy nem esek teherbe.2éve. nem tudom miért,de lövésem sincs mit mondjak,vagy nemudom.olyan cikinek érzem:( de persze az nagyon fáj és kikészit már,hogy idáig jutunk,hogy orvosi segitség kell,hogy teherbeessek.van már egy fiam,ő 4éves
2013. jún. 6. 15:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

"Teherbeesési problémák miatt vagyok itt. 2 éve próbálkozunk."

A lényeget mondd neki, a többit kérdezni fogja. Egyáltalán nem ciki, biztos, hogy nem te leszel az első. :) Ne érezd magad rosszul attól, hogy orvosi segítség kell, inkább adjunk hálát, hogy már tudnak nekünk segíteni.

2013. jún. 6. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem kell cikinek érezned. Hidd el, nem te vagy az első és az utolsó, aki ilyen vagy hasonló problémákkal fordul az orvosához. Gondolj csak bele, aki éppen valami cifra nemi betegséggel fordul orvoshoz, az mennyire kínosan érezheti magát! (Mikor igazán akkor sincs mi miatt pironkodni...)

Szépen elé kell állni, és elmondani, hogy 2 éve terveztek gyermeket, de nem akar megfoganni és szeretnél kérni egy kivizsgálást, hogy mi lehet az oka. Onnantól kezdve tudni fogja a dolgát, és amit kell, azt ő fogja kérdezni.

Sok sikert! És a legjobbakat!

2013. jún. 6. 16:49
 3/5 anonim válasza:
Én is így voltam.Márciusban voltam dokihoz(de nekem még nincs gyerekem), hogy október óta próbálkozunk,de nem jön össze.Velem sok mindent nem csinált,mert mg ugye nincs egy éve,hogy próbáljuk.Csak hüvelyi UH volt.Ott nem látott semmi különöset,vmi nem volt jó,de súlyos nem volt. Azt mondta,hogy csináljuk ne próbáljuk.Meg hogy szedjek terhesvitamint.És három hónap múlva menjek vissza. Most lett volna aktuális,de úgy néz ki összejött. Szóval menj el bátran,rendes lesz biztos.EZ nem ciki,hiszen sajnos elég sokan vagyunk így, hogy ne úgy jön,ahogy szeretnénk.Sok sikert és ne csüggedj!
2013. jún. 6. 17:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!és azt külön,hogy nem lekezelően válaszoltatok!az nem tudom mennyire baj,hogyha most menstruálok és ugy megyek dokihoz?
2013. jún. 6. 19:10
 5/5 anonim válasza:
Ha elmúlik,utána menj.Én is úgy voltam.
2013. jún. 6. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!