Veszitesem volt januarban, most mert nem esek teherbe?
Azért , mert január óta még nem telt el sok idő. Mire a méh és az agy újra készen áll, a lélekről nem is bezsélve, kell 3 hónap, - kinek hogy... Nekem februárban volt vetélésem, de csak most szeptemberben sikerült a baba. Nekünk az ovuteszt vált be, keveset tudtunk együtt lenni a nyáron, így gondoltuk, nem kockáztatunk, az a kevés már legyen jókor. :)
6 hetes kismama
Az ovuteszt egy LH-t mérő teszt, ugyanúgy kell csinálni, mint a terhességi tesztet, pisiből, csak az a kritérium, hogy délután! Drogériában, gyógyszertárban, Tescoban, stb kapható! 5 db van benne általában, és benne van a használatijában, hogy hány napos ciklus esetén, mikor kell elkezdeni tesztelni.
Csak az a pozitív eredmény, amikor mind2 csík azonos erősségű, vagy a tezstcsík erősebb! Ha nincs 2. csík, vagy az halványabb, mint a kontrollcsík, akkor az negatív.
Az pozitív teszt után 36 órán belül megreped a tüsző! Tehát a pozitív napon, és az azt követi negatív napon kell együtt lenni a babához!
Mi csak a pozitív napon voltunk együtt, de éreztem is, hogy másnap megreped délben a tüszőm...
Keress rá itt az oldalon, írd be bal oldalon a menüsor alatt, a Keress! rubrika fölé, hogy ovuteszt, rengeteg találat lesz!
Elég drága, így a legtöbben már vateráról meg teszveszről rendelik, mert ott kb 100 ft/db-ra jön csak ki, és nem csak 5 db-os van, hanem 20-as is, akinek a ciklusai rendszertelenek, annak kifejezetten jó, mert szinte mindne nap tudja csinálni, egész hónapban, és így nem marad le a megfelelő időpontról.
2. voltam, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!