Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki IR-re szedett gyógyszert...

Aki IR-re szedett gyógyszert volt hasmenése és hányingere az elején? Meddig tartott?

Figyelt kérdés
A terhességem elején fele ennyire nem éreztem magam ilyen rosszul. 3 napja szedek napi 2x500 g Meforalt. Tegnap este 3 óra alatt kb 6x volt hasmenésem és iszonyatos hányingerem.
2013. jún. 6. 07:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Huu ne is mondd. Nekem is. Én egy hónapja szedem. A végleges adag 3*1 lesz. De még mindig napi egyet szedek. Nem kellene rögtön 2-vel kezdened, hozzá kell szoktatnod magad. Először csak egyet szedj, egy hét után nekem jobb lett. Nekem már nincs hányingerem, hasmenésem, de kéne emelni kettőre, attól már tartok, mert már megpróbáltam párszor, de iszonyat ki voltam.

Most azt a tanácsot kaptam, hogy egy féllel emeljem. Szerintem vedd vissza egyre a napi adagot, azt vedd be reggel, és egy hét után emeld egy féllel, és így tovább. A dokim is egyébként azt mondta, hogy fokozatosan kell emelni.

2013. jún. 6. 09:38
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem hányingerem volt és semmi étvágyam. 1 hét után már sokkal jobb volt, de addig ki voltam én is teljesen. Fokozatosan szoktasd magad az előírt adaghoz. Kitartás! :)
2013. jún. 6. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!