Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOS vagyok, ami most derült...

PCOS vagyok, ami most derült ki! Fordulhatok rögtön meddőségi szakrendeléshez?

Figyelt kérdés
Több mint 1,5 éve próbálkozunk, eddig az orvosom nem csinált semmit. Szeptember elején felkerestem azzal, hogy 18 napig tartott a menzeszem. Erre Ő felírta a Norcolut-ot + Clostilbegyt-et. Semmilyen cisztát nem látott ekkor. Erre a diagnózisa a menzesz 12. napján: domináns petesejt nem látható és PCOS jellegű ovárium! Tanácsokat szeretnék kérni. A debreceni klinikán ismeri valaki dr. Fekete Istvánt?
2009. okt. 7. 19:25
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szia! nekem is ez van!pcos s a végén. clostit ad nekem és tüszörepesztőt és méhnyálkára bogyót!
2009. okt. 16. 00:03
 12/14 anonim ***** válasza:

tegnap 17:36 nagyon jó az oldal amit belinkeltél.

Én is PCOS vagyok, már 2 éve babát szeretnénk, túl vagyok egy csomó clostin és egy pcos műtéten, de nem ért semmit:( 2 hete voltam nőgyógyász endokrinológusnál, meddőségi szakrendelésen, itt máshogy állnak a dolgokhoz. Szerintem ne húzd az időt, és egyből oda menj.

2009. okt. 16. 08:29
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is PCOS vagyok, már két éve tudom. A petefészkem tipikusan erre utal, olyan, mint aazokon a képeken, amiken ezt a fajta állapotot mutatják be. Tele van cisztákkal sajnos. Nagyon sokáig küzdöttünk mi is a babáért, megtettem mindent. Lefogytam 10 kg-mot, hogy elérjem az ideális súlyt, havonta 2-3-szor doki, ellenőrzések, Costy stb, stb...ti is tudjátok.

Végül is sikerült teherbeesnem. Most van egy öt hónapos kisbabám. :) A terhesség zavartalan volt és a szülés is aránylag könnyen ment, egyéb komplikációkat leszámitva a végén... de mindegy, megérte.

Én az ország másik felében élek, nem vagyok felétek ismerős, emiatt ne haragudj, hogy érdemben nem tudok válaszolni a kérdésedre.

Csak azt szeretném mondani, hogy a kiartás meghozza az eredményt és meglátod, lesz egy gyönyörű kisbabád! Én is ezt kivánom neked!

2009. okt. 16. 14:09
 14/14 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat! Voltam a héten a debreceni klinika meddőségi szakrendelésére és megkezdték a vizsgálatokat! Már voltam vérvételen, felírt Clostit napi 2x2-t + további vérvétel, UH. A páromat is elküldte andrológiai vizsgálatra. Bízok benne, hogy sikerülni fog!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

2009. okt. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!