Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért kell négy hónapot várni?

Miért kell négy hónapot várni?

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk voltam nőgyógyásznál, és azt mondta hogy 4 hónapot várjunk. Miért nem elég a három? Ti mit tennétek? Nem elég ha 3 hónapot várok? Valaki nem is vár, sőt olyat is olvastam, hogy nőgyógyász mondta hogy nem kell várni. Lindynette 20- at szedtem. 5 hónappal ezelőtt tartottam 3 hónap szünetet, előtte kb. 4 évig szedtem.
2013. jún. 4. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:
69%
Nem értem, miért mondta ezt a doki. Sosem hallottam ilyet. Max. a 80-as években, amikor még nem iyen tabik voltak. Miért nem kérdeztél vissza?
2013. jún. 4. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
64%
Én bíznék az orvosban, biztos nem véletlenül mondta. Legközelebb kérdez rá.
2013. jún. 4. 17:40
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Menj vissza és kérdezd meg.

De ha eddig is hozzá jártál, bízol benne és megvizsgált nem csak rád nézett és úgy mondta, akkor szerintem megvárhattjátok a 4 hónapot.

2013. jún. 4. 17:46
 4/8 A kérdező kommentje:
A vicc az, hogy elmondtam hogy miért mentem és még fel sem feküdtem már mondta. Azért kell mert ennyi idő alatt ürül ki a gyógyszer...
2013. jún. 4. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
Mi nem vártunk egy hónapot sem. Milligestet szedtem és az utolsó tabletta bevétele utáni hónapban teherbe estem.Az én nőgyógyászom azt mondta, ha teherbe esek az azt jelenti, hogy már kiürült a tabletta. Most van egy 14 hónapos EGÉSZSÉGES kislányom! :)
2013. jún. 4. 18:01
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

Én nem gondolnám hogy kéne varnod 4hónapot.

En abbahagytam a gyógyszert következő hónapban már terhes lettem és semmi baja a babámnak makk egészséges.

De ha gondod és nyugodtabb leszel varjatok pár hónapot.

Szerintem ezeknél a gyógyszereknél már nem szükséges hónapokat varni

2013. jún. 4. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Ebben az orvosok sem értenek egyet! van amelyik azt mondja meg kell várni míg kiürül a gyógyszer a szervezetből, de van amelyik azt mondja hogy az első gyógyszermentes hónap a legesélyesebb a teherbeesésre! Hát ezt neked kell eldöntened.
2013. jún. 5. 09:15
 8/8 anonim ***** válasza:
szia mi babát szeretnénk már régóta próbálkozunk volt is sajnos egy baba elvesztésünk, és új nőgyógyászt kerestem és ő adott nekem 3 hónapig fogamzás gátlót (addig is javítsak az eredmnyeiman) És hogy le telt a 3 hónap az utolsó megvonásos vérzéstól closty gyógyszert kell szednem ugy hogy szerintem nem kell várnotok!! már nincs az mint régen hogy valami mellék hatás lenne. sőt ilyenkor hamarabb teherbe esik a nő!Nem egy ismerősöm van aki abba hagyta és már következ hónapban 2 csíkosa lett :) Sok sikert!!
2013. jún. 5. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!