Mennyi az eselye hogy a gyertyaallas akcio utan meghozza a vart eredmenyt?
Szia!
Nekem hátrahajló a méhem,és ezt javasolta a doki,hogy így könnyebben teherbe eshetek.Hát már a harmadikat várom,tehát nekem bejött:)))Aztán lehet ám,hogy enélkül is sikerült volna.Van aki egyáltalán nem hisz benne,van aki igen.Ugyanúgy,mint ahogy a természetes úton történő befolyásolásba a baba neme iránt.Na nekünk,az is bejött,mert annyira pontosan ki tudtam számítani a pé-met.De lehet,hogy ez is csak a szerencsén múlott.A lényeg,hogy mindhárom gyerekem olyan nemű,emire terveztük:)))Szerintem nem veszítesz vele semmit,ha kipróbálod,könnyebb a célbaérés az tuti ha rásegítesz.
Sok sikert,üdv.
Szerintem semmit nem használ, mert itt a gravitáció nem sokat ér a méhszáj a hüvely és a méhkürt szerkezete miatt.Más, aktív mechanizmusok játszanak szerepet.
De próbáld ki nyugodtan, nem árthat, sőt, legalább karban tart. Ha hiszel benne adhat valami pluszt, amitől összejöhet a baba (ez viszont bizonyított tény)
nekem bejött, és van egy ismerősöm akinek szintén így sikerült mind a két csemetéje:) hozzáteszem az első a tervezéstől 4 évre, akkor amikor először gyertyázott. a második rögtön sikerült.
Tényleg fura, de valami csak lehet benne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!