Lefagyasztathatjuk e a férjem spermáját, és ezzel rendelkezhetek e?
Most "még" minden rendben van a férjem spermájával, de mi van, ha történik vele valami? Nekem ő az életem, csak tőle szeretnék gyereket(nemrég kezdtünk el próbálkozni). Spermabankba megőrzik e nekünk, és ha esetleg gond lenne később(nem akarom az ördögöt a falra festeni, de jobb félni, mint megijedni), akkor mesterséges megtermékenyítést elvégeznének e?
ne offoljatok, az eljárásra lennék kíváncsi, hogy egyáltalán létezik e ilyen.
Természetesen igen. Spermabankba be, anyagot leadjátok, elrakják, ha kell, felhasználjátok. Fontos, hogy csake gyütt használhatjátok fel, tehát ha netán férjed meghal, akkor te egyedül nem használhatod fel. De ha él, csak gond van, akkor igen.
Barátaink így tettek a férj hererák-műtétje előtt, szép baba lett belőle pár év múlva.
Szia!
Persze, ne fessük az ördögöt a falra!!! :-)
Én úgy gondolom, ha férjed meghalna, akkor is lenne lehetőség, hogy az ő spermáját használják fel lombikprogramban. Biztos vagyok benne, hogy a spermabankban van erre is lehetőség, esetleg férjed nyilatkozatával, melyben hozzájárul, hogy halála esetén te "öröklöd" a mintát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!