Baaakker! Mi lehet velem? Clostys kérdés!
Figyelt kérdés
Múlt hónapban volt az első (és utolsó) clostys kúrám, 2*1-et kellett szedtem 5 napon át. Nem tudom hány napra rá, de még valamikor menzi előtt elkezdett fájdogálni a hasam, főleg esténként. Megjött időben a menzim, de miután elmúlt ugyanúgy fájdogál a hasam alja! Túlstimuláltak? Viszonylag gyenge volt a menzim, nem volt darabos. Teszt negatív. El fogok menni orvoshoz, de csak csütörtökön tudok, az meg majdnem 1 hét..2013. máj. 31. 13:55
1/4 anonim válasza:
néztek közben uh-val (nőnek, megrepednek, stb)? nekem szép nagy cisztám lett tőle, mert csak annyit mondott a doki, ha megjön, menjek vissza, ír még fel :)
2/4 A kérdező kommentje:
Hát ez az, nem néztek! De volt előtte is mindig peteérésem, csak "rásegítésként" kaptam.
2013. máj. 31. 14:12
3/4 A kérdező kommentje:
Ha már megjött 1-szer, akkor ilyenkor is lehet cisztám? És akkor ezzel mit kell csinálni? Vagy kiürülhet következő menzinél? Van 1 másfélévesem, nem akarok kórházba menni!!!
2013. máj. 31. 14:14
4/4 anonim válasza:
NE aggódj, nem fogsz kórházba kerülni!Amúgy veled érzek, nekem is van egy 20 hónaposom. NEkem is minden hónapban clostít írtak (inszemek miatt), de most úgy döntöttem, nem szedem be, és így is lett 2 szép tüsszőm. Minek kell "rásegítés", ha ezen a téren jól működik valaki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!