Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A mensim 4. napja kesik. Ma...

A mensim 4. napja kesik. Ma reggel kezdodott egy kis barnazgatasom, es annyira rosszul vagyok. Emelygek, hanyingerem es szedulok. Ez most miert van?

Figyelt kérdés
Tesztet meg nem mertem csinalni. Remelem ha baba van, nem lesz semmi gond vele...Nagyon aggodok, mert nem volt meg ilyen soha,hogy igy jojjon meg. Neha nem gorcsol,neha meg borzasztoan. Fel sem merek kelni a szekrol, de alig tudok a munkamra figyelni, olyan ideges vagyok...!!!!
2008. jún. 19. 10:33
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem akkor gyorsan csinálj ezstet, bár a ma reggeli vizeletről már lekéstél. ha valaki babás,se a vérzés se a barnázás nem jó jel!!
2008. jún. 19. 10:38
 2/6 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt! Holnap reggel okvetlen tesztelek, es ha + akkor irany a doki!
2008. jún. 19. 10:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is azt javaslom, hogy tesztelj!:) Mert a 4 napos késés után a teszt már mutat pontos eredményt!

Szurkolok,hogy minden rendben menjen! :)

2008. jún. 19. 10:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia, szerintem várj még 2-3 napot, és ha nem jön meg, tesztelj, akkor már egyértelmű lesz az eredmény. És ne stresszelj, mert attól is lehet hányingered, és lehetsz rosszul, és az úgy megtévesztő lehet.
2008. jún. 19. 11:15
 5/6 A kérdező kommentje:
Stresszelek, mert aggodok a barnas verezgetesem miatt, es nem a petefeszkem gorcsol,mint szokott, hanem a hasam alja faj! Megprobalok lenyugodni,hatha az segit...Ugy felek,hogy babas vagyok es most valami baj lesz!
2008. jún. 19. 11:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok. Kb 5 hetes vagyok és már 8 napja barnázok. Azt mondta ma a doki hogy szedjek magzatvédő vitamint és egy hét múlva menjek vissza. Ha erősödne (sötétedne) vagy vérzésbe menne át akkor mehetek hamarabb is. De volt egy hölgy aki azt mondta hogy ő az első gyermekével 3 hónapig barnázott, amásodikkal pedig pár hétig. Szóval, holnap reggel csinálj tesztet, és közben nyugodj meg, nem lesz seemi gond. Fő a nyugalom, a babának is. Ha pozitív, minél hamarabb menj dokihoz, biztos ami biztos!
2008. jún. 19. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!