Ti reménykednétek?

Figyelt kérdés

2,5 év próbálkozás után tavaly sikerült a baba, de missed ab lett a vége 9 hetesen. Akkor az egyik terhességi előjel az volt, hogy a mindig jelentkező menzesz előtti barnázás elmaradt.

Most holnap kellene nem megjönnie, barnázás semmi, pedig már legalább 3 nappal a menzi előtt mindig szokott lenni.

Tegnap délután csináltam tesztet, persze negatív. Nem is csoda, annyit jártam pisilni, hogy nem is lehetett elég koncentrált a vizelet.

Több napig volt menzis hasfájásom, sosem szokott lenni, csak a menzi napján, esetleg mostanában előtte való nap is jelentkezik enyhén.

Tudom, kétesélyes a dolog, csak kíváncsi lennék, hogy másnál ez a barnázás elmaradása mit jelentett, babát vagy sem.

2013. máj. 30. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én sosem barnáztam és mégis volt baba.
2013. máj. 30. 11:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Sajnálom ami Veled történt... :o(

Szerintem biztató, hogy most nincs barnázás, reméljük nem is lesz. :o))))

Az előző terhességednél ez jel volt? (bár egyébként a két terhesség lehet teljesen különböző)

2013. máj. 30. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát valóban lehet biztató jel.

De azt azért tudod ugye, hogy a barnázás leggyakrabban progi hiány miatt jelentkezik menzesz előtt? A progi meg ugye kell a terhesség megtartásához. Néztek progi szintet? Ezt mihamarabb kellene, ha még eddig nem volt.

Nagyon drukkolok!

2013. máj. 30. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Én azt gondolom, hogy minden terhestünet értékű, ami nem szokványos!

Szóval izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én egy napos késésnél tartok, ha 28 napos ciklust számolunk. A tegnap reggeli tesztem negatív, de nekem 22 naposak a ciklusaim úgy, hogy a 13. napon reped a tüszőm. Most is volt, uh-n látszott, és meg is repedt....:-)

Mensi eddig sehol, remélem nem is jön meg, csak végre pozitív lesz reggel a tesztem. Szóval reggel tesztelj! Várom az eredményt!

2013. máj. 30. 15:23
 5/5 A kérdező kommentje:

Ma sajnos megjelent a barna. :( Úgyhogy biztosan meg fog jönni hamarosan, csak késéssel.

Ezer vérvételen voltam már, minden eredményem elvileg jó. Ciklus 23. napján progi 32 nmol/l. TSH 1,75, inzulin tökéletes... már belefáradtam az utánajárásba... :(

2013. máj. 31. 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!