Ti reménykednétek?
2,5 év próbálkozás után tavaly sikerült a baba, de missed ab lett a vége 9 hetesen. Akkor az egyik terhességi előjel az volt, hogy a mindig jelentkező menzesz előtti barnázás elmaradt.
Most holnap kellene nem megjönnie, barnázás semmi, pedig már legalább 3 nappal a menzi előtt mindig szokott lenni.
Tegnap délután csináltam tesztet, persze negatív. Nem is csoda, annyit jártam pisilni, hogy nem is lehetett elég koncentrált a vizelet.
Több napig volt menzis hasfájásom, sosem szokott lenni, csak a menzi napján, esetleg mostanában előtte való nap is jelentkezik enyhén.
Tudom, kétesélyes a dolog, csak kíváncsi lennék, hogy másnál ez a barnázás elmaradása mit jelentett, babát vagy sem.
Sajnálom ami Veled történt... :o(
Szerintem biztató, hogy most nincs barnázás, reméljük nem is lesz. :o))))
Az előző terhességednél ez jel volt? (bár egyébként a két terhesség lehet teljesen különböző)
Hát valóban lehet biztató jel.
De azt azért tudod ugye, hogy a barnázás leggyakrabban progi hiány miatt jelentkezik menzesz előtt? A progi meg ugye kell a terhesség megtartásához. Néztek progi szintet? Ezt mihamarabb kellene, ha még eddig nem volt.
Nagyon drukkolok!
Én azt gondolom, hogy minden terhestünet értékű, ami nem szokványos!
Szóval izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Én egy napos késésnél tartok, ha 28 napos ciklust számolunk. A tegnap reggeli tesztem negatív, de nekem 22 naposak a ciklusaim úgy, hogy a 13. napon reped a tüszőm. Most is volt, uh-n látszott, és meg is repedt....:-)
Mensi eddig sehol, remélem nem is jön meg, csak végre pozitív lesz reggel a tesztem. Szóval reggel tesztelj! Várom az eredményt!
Ma sajnos megjelent a barna. :( Úgyhogy biztosan meg fog jönni hamarosan, csak késéssel.
Ezer vérvételen voltam már, minden eredményem elvileg jó. Ciklus 23. napján progi 32 nmol/l. TSH 1,75, inzulin tökéletes... már belefáradtam az utánajárásba... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!