Miért nem jött még mindig meg?
Figyelt kérdés
Szültem 7hónapja, 2hete kaptam duphaston nevű hormongyógyszert hogy megjöjjön.ma van az 5.napja hogy abbahagytam a szedését de meg mindi nem jött meg.
Mikor kéne megjönnie ha abbahagytam a gyogyszert?
Mar rég ne szoptatok,terhes nem vagyok
2013. máj. 30. 07:59
1/2 anonim válasza:
Én mindenképpen vissza mennék az orvoshoz. És addig mennék doki hoz míg ki nem deríti mi bajom van.
Nekem is írtak fel ilyen gyógyszert met akkor volt missedabom mert el halt terhességet állapítottak meg és így műtét után nem jött meg 1-2 hónapig és így el mentem dokihoz és szerencsémre nem kellet be vennem mert meg jött.
Vagy esetleg még várjál egy kicsit mondjuk 1 hetet és ha semmi változás menj vissza.
2/2 anonim válasza:
Még várj egy hetet és utána menj vissza a dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!