Valaki esett már teherbe igy? Többi lennt
Figyelt kérdés
Sajnos nekem 1hónapja terhességmegszakításom volt mert elhalt a magzat azóta megis jött a mensim most vagyok épp múlló félbe
Viszont tegnap mesélte 1idős nénike hogy őneki is volt ilyen problémája 1hétig vérzett kaparás után majd rá4-5 hétre kiderült hogy ismét terhes
és neki 12 gyerkőce lett volna de abból 5van ugye akkoriba "divat"volt..tehát tudja miről beszél,így ha nem 3hót akarok várni hanem mondjuk 2-t akkor lenne baj
vitaminozok is ugyanugy meg minden..de nagyon szeretnénk egy babát
2013. máj. 29. 16:27
1/2 anonim válasza:
Kicsit zavarosan fogalmaztál, de ha jól értem az a kérdésed, hogy baj-e ha nem várod ki a műtét után a 3 hót és előbb esel teherbe. Ha a szervezeted még nem kész rá akkor úgysem fogsz teherbe esni előbb, szóval ha teherbe esel akkor valószínűleg a szervezeted is készen áll rá. Én is merek olyat aki az ugyanilyen, elhalt magzat miatti műtét után 6 héttel esett teherbe és semmi probléma nem volt, a gyerek azóta már 5-6 éves.
2/2 anonim válasza:
Szia!!A szervezeted foja jelezni,ha készen áll egy újabb terhességre,és ha szedsz vitamint,felturbózod magad ,akkor csak hozzásegíted,hogy hamarabb sikerüljön :-)Én az első missed.ab.-m után kivártam a 3 hónapot,közben Elevitet és Folsavat szedtem,4.hónapban már nem jött meg,most volt 6 éves a kislányom,minden rendben volt terhesség alatt is vele.Aztán szerettünk volna kistesót ,2011-ben össze is jött,de a 7.héten elvetéltem sajnos.A következő hónapban megjött,aztán már nem.A terhességem szintén probléma mentes volt,2012.márciusában megszületett a második kislányom,egészségesen.Szóval már akkor én sem vártam 3 hónapot.Persze ugyanúgy szedtem vetélés után is az Elevitet.Egyébként vetélés,szülés után sokkal könnyebb teherbe esni,mert frissül a méh nyálkahártyája.Tehát ahogy érzed,van,aki 6 hónapot is vár,van aki a következő ciklusban babássá válik.Kívánom neked,hogy mielőbb sikerüljön babássá válnod :-)Üdv:Tamy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!