Van aki magas TSH szinttel esett teherbe?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, hogy mennyire lehetséges ez úgy, hogy egészséges gyermek szülessen..Esetleg összetarthatnánk a babatervezésben és a magas TSH leküzdésében :)2013. ápr. 30. 18:59
1/8 anonim válasza:
Szia!Neked mennyire lett magas?
33/L
2/8 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon, de még decemberben 10,425 :( kaptam eréosebb gyógyszert most megyek 9.én kontrollra, de nagyon félek, hogy ismét romlani fog és nem javulni :( Neked?
2013. ápr. 30. 19:50
3/8 anonim válasza:
Hú az tényleg nagyon sok,reméljük most már kevesebb lesz!Hát nekem januárban volt 2,28!Én nem kaptam rá semmit,most fogok én is menni kb 2hét mulva!
4/8 A kérdező kommentje:
Én meg úgy gondolom, hogy nekem nem jó a gyógyszer amit szedek, egyszerűen nem hat..egyre erősebbet szedek,mégis rosszabbak az eredményeim :/
2013. ápr. 30. 20:23
5/8 anonim válasza:
DE van még másfajta hormon ami nem jo?vagy csak a TSH?Mióta próbálkoztok?
6/8 anonim válasza:
Szia! Lehetséges a teherbeesés ilyen magas eredménnyel is, csak nagyon nagy a vetélés kockázata! A baba megtartásához 1-2 közötti tsh kellene! Ha gyógyszert szedsz rá, csökkennie kell! Remélem fog! Várom az eredményt! :-)
7/8 A kérdező kommentje:
Csak a TSH a magas..szedek rá gyógyszert, csak valahogy sose megy lejjebb..most tartok 100as euthyroxin-nál..remélem ez már elég erős, hogy levigye :/
2013. ápr. 30. 20:51
8/8 anonim válasza:
Első gyerkőcnél 4 körül volt, most 6, amikor megfogant a kistesó (mondjuk ez utóbbin a doki is cdodálkozott). A 10-es tsh magas, be kell állítani, de ne légy elkeseredve, be fog állni szépen a gyógyszertől. Figyelni kell majd végig a terhesség alatt, de ettől baja nem lesz a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!