Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most mi történik? Mégse volt...

Most mi történik? Mégse volt peteérésem?

Figyelt kérdés

[link]

Vasárnap volt szerintem. Vagy mégse? Miért esett le a hőm?

2013. máj. 29. 09:04
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

Szia! Ez lett mára:

[link]

10000% hogy megfog ma jönni...

2013. jún. 16. 11:49
 42/52 anonim ***** válasza:
:( Pedig úgy reménykedtem... :(
2013. jún. 16. 19:24
 43/52 A kérdező kommentje:

Még semmi...

Ezen nagyon csodálkozom, mert mikor leesik a hőm még aznap délután meg szokott jönni. Már k.va izgi ez az egész... De még is az a tény, hogy 3 hete nem szexeltünk... Na mindegy, ha holnap sem jön meg, akkor kedden megcsinálok egy tesztet. De szerintem meg fog...

2013. jún. 16. 21:05
 44/52 anonim ***** válasza:
Túl hosszú a ciklusod....Nem lehet valami hormonális probléma?
2013. jún. 17. 05:27
 45/52 A kérdező kommentje:

Megjött...

El fogok menni dokihoz, de nem ahhoz akinél eddig jártam. Ez kész káosz.

Azért köszi, hogy reménykedtél velem! :-)

2013. jún. 17. 09:57
 46/52 anonim ***** válasza:
Minden hónapban reménykedek veled...;)
2013. jún. 17. 12:07
 47/52 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :-)

Tudod most ezen a barátcserje + palástfű dolgon gondolkozok nagyon. Mi a véleményed ezekről? Vagy inkább orvos mondjon valamit?

2013. jún. 17. 12:28
 48/52 anonim ***** válasza:
Nekem a teákban nincs tapasztalatom....Én személy szerint nem hiszek ezekben, de persze ez saját meglátás..:) A doki hormonvizsgálatokra, és egyébre küld, nem egyből teáztat..DE!El kell teljen 1-2 év terhesség nélkül, hogy elinduljon a kivizsgálás, addig azt fogja mondani türelem..:) A véleményem a következő:Bajt nem okozol magadnak a teával, csak nagyon utána kell nézni, melyiket mikor és milyen mennyiségben fogyaszd..:) Ha még szereted is a teát, akkor főleg jó..:) Viszont, ha ezzel sem sikerül a dolog, akkor azt gondolom nagyobb kudarcként éled meg a csalódást, ha pedig nem teszel semmit, kvázi nem iszol teákat, akkor meg azért..:D Ez ördögi kör..:) Azt hiszem egy próbát megér..Lehet hogy kérdeztem már, de mióta is próbálkoztok?:)
2013. jún. 17. 14:14
 49/52 A kérdező kommentje:

Karácsony óta próbálkozunk, de már 9 hónapja abbahagytam a gyógyszert. Nem a nem-teherbeesés az igazi problémám, hanem az, hogy a 9 hónap alatt 8 különböző hosszúságú ciklusaim voltak. 29-24-27-28-37-32-35-és most 40. Így még azt se tudom mondani a páromnak, hogy pl. szerdán lesz peteérésem, légyszi ugorj haza este. (nem dolgozik messze). Ha állandósulna a ciklus hossz, tudnám mikor van pé.

Gyógyszer elött 28 napos volt mindig. 4évig mérgeztem magam.

2013. jún. 17. 15:46
 50/52 anonim ***** válasza:
Én jelen pillanatban 33 éves leszek...Soha nem volt normális ciklusom..:) Detto ilyen volt, mint amit te írtál..:) Az 1. gyermekem 8 hónapra sikerült, a 2. 6 hónapra, ő elment, rá 2 hétre teherbeestem a fiammal, a 3. gyermekem gyógyszer mellett lett(egyszeri hasmenés miatt..:S), a 4. 6 hónap próba után..:) Úgyhogy még várj szerintem a dokival, a peteérésedet ki tudod silabizálni az előző ciklusok grafikonjából..:) :)
2013. jún. 17. 20:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!