Babci kérdése:
Használ valaki womens creamet? Progeszteron krem! A többi lejjebb!
Figyelt kérdés
Most használom belőle a 2. tubust . Az előző állaga szilárdabb volt , és ennek mintha kicsit erősebb szaga lenne . Tapasztalt mar valaki hasonlót ?2013. máj. 28. 23:17
1/2 anonim válasza:
Igen! Nekem is hígabb ez a tubus, vissza is akartam vinni, de aztán nem vittem. Igaz hogy most Utróztam is, de érdekes módon eddig ez a ciklusom tankönyvi, a többinél ilyenkor egy hete már mindig megjött, ma egy napos késésnél tartok.
Én a szagát nem érzem másnak.
Nekem ez úgy a 6. tubus minimum, és a többi ugyanolyan volt, ez fura.
A dokit, vagy a gyártót kéne megkérdezni, de szerintem hat, hiszen nem jött meg előbb, és nálam ez a cél, ezért kell a progi pótlás.
Sok sikert neked!
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, Nekem is ez a fura , hogy 4 hónapja használom és eddig mindig előbb jött meg . Most 2 napos késésnél tartok , de 2 napja mar nem kenem . En úgy szoktam , hogy a 14-28. napig kérnem . De aztán ha nincs pozitív teszt le kell tenni , mert ha tovább kened akkor nem jön meg !! En mar jártam így . Azt hittem baba , de csak a krem volt a ludas :)))
2013. máj. 30. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!