Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCOSOK! Kinek mikor sikerült?

PCOSOK! Kinek mikor sikerült?

Figyelt kérdés
Pcos vagyok..8 levél fogamzásgátlót szedtem...most hagytam abba...mikor sikerülthet szerintetek?

2013. máj. 28. 11:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Es ezt ki mondta, a nogyogyasz? Es minimum 3 pontos cukor es inzulinszint terhelesed volt? Ird mar meg az eredmenyeid legyszi. De ahogy elottem is mondtak, ha tenyleg pco-s vagy, akkor a fogamzasgatlot feleslegesen szedette be veled a dokid. Gomdolom rendszertelen mensire adta, mert hogy ez majd rendezi a ciklust, es hipp hopp jon a baba. Hat el kell keseritselek, a nogyogyaszod lehet jobban osszebarmolta a ciklusod ezzel a huzassal. En a helyedben mihamarabb felkeresnek egy endokrinologust, aki valoban ert a problemahoz, nem csak a levegobe kezel. Ezt en mint pco-s sorstars es 26 hetes kismama mondom neked. En egybol endodokihoz mentem mikor a pco kiderult, es nem is mentek el evek az eletembol a felrekezelessel, fel ev 3-as kezelessel tok spontan estem teherbe, es eddig tokeletesen problemamentes a terhessegem, a nogyogyaszt meg mar csak a pozi teszt utan kerestem fel.
2013. máj. 30. 13:33
 12/15 A kérdező kommentje:
csináltak cukorterhelést..azt mondták most még jó de később kialakulthat cukorbetegség
2013. máj. 30. 15:40
 13/15 anonim ***** válasza:

INZULIN terhelést csináltass, ne cukrot. Az inzulinrezisztencia okozza a pcos-t.

nekem 2 és fél év alatt sikerült a baba 3-as kezelés mellett.

2013. máj. 30. 16:39
 14/15 anonim ***** válasza:
A cukorertekeid milyenek lettek? Bizonyos esetekben az is arulkodo lehet IR szempontjabol, de valo igaz, hogy teljes kepet az inzulinterhelessel lehet kapni. Keress egy jo endokrinologust, es a fogigatlo szedeset hagyd abba.
2013. máj. 30. 20:06
 15/15 anonim válasza:

itt mindenki orvosnak hiszi magát?:Daki nem IRes és sovány az hova diétázzon tee!10 éve tudom hogy pcom van..elég jártas vagypk már benne!

nem minden nő egyforma!nem mindenkinek egyforma a pcoja se!

nekem IRem sincs és a tesztoszteronom se magas.és van spontán pém és mensim is...

annak kell fogyni akinek az IR magas..ha tartja +as kezelést akkor lesz spontán mensie stb...de aki nem IR es az hiába sportol stb...ha nem magas attól neki nem fog helyrejönni mert diétázik stb

orvost kérdezz!mert sok nő már attól is beteg hogy itt rámondják a többiek hogy ez a bajdod..és még elhiszi

2013. júl. 26. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!