Tudnátok segíteni akinek van tapasztalata méhpempővel?
Figyelt kérdés
Kb. 2 hete szedem, 2 gr/nap.
Most kellett volna lennie peteérésemnek, de nem tudom, hogy volt-e. Az elmúlt 3 évben minden hónapban hajszál pontosan megérzem, hogy mikor van, most viszont semmit nem éreztem.
Lehet, hogy a méhpempőtől nem éreztem, vagy lehet, hogy a méhpempőtől nem is volt???
Azért vagyok tanácstalan, mert elvileg ugye pont a peteérést segítené, és azt hittem, hogy lesz egy gigantikus petém, és sokkal erősebb fájdalmam, mint szokott. Erre semmi...
2013. máj. 28. 10:20
1/4 anonim válasza:
Szia! Egy biztos,a méhpempő nem gátolja a peteérést! Attól,hogy nem érzed nem biztos,hogy kimaradt! :) pár éve szedtem,sikerült is és most újra elkezdtem 2 hete! :)
2/4 anonim válasza:
A méhpempő biztosan hatott. Az, hogy te nem érezted, nem jelent semmit. Biztosan helyreállította a szervezeted működését, mert normális körülmények között ezt nem kellene megérezd. A pempő köztudottan a pms-t is megszűnteti.
3/4 anonim válasza:
Tuti hogy hat! Bár én csak 1g/ nap-ot ettem, és csak egy hónapig, mert kiderült hogy nagyobb a baj, és gyakorlatilag felesleges szednem, de tuti hogy azzal csak jót teszel magadnak. Az is lehet hogy kell 2-3 hónap míg hat rendesen, de nem árthatott! Néha vannak un. anovulációs ciklusok, amikor nem érik tüsző, ez normális. Lehet hogy most neked ilyen volt; ez független a pempőtől.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok! Megnyugtatóak a válaszok.
Sajnos az, ami miatt tulajdnokénppen elkezdtem enni, még megmaradt, de nem hagyom abba. Folytatom, adok még neki egy kis időt.
2013. jún. 5. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!