Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha valakinek volt tapasztalata...

Ha valakinek volt tapasztalata írja le nekem légyszíves? Sokat segítene!

Figyelt kérdés
Pár nappal nem várt előtt ma elkezdett fájni a mellem.Hozzáteszem eddig minden mensinél már másfél héttel előtte fájt.Kezdtem kicsit örülni,mivel tőszörepi és utros hónapom van,hogy nem fáj,tehát más mint az eddigi hónapok,biztos azért,mert baba van.De ma kicsit elkenődtem,mert félek,hogy ez a mensi jele.Volt valaki így és mégis babás lett?

2013. ápr. 30. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Amíg nem jön meg addig mindig van remény. Nekem nem volt ennyire általános a mellfájdalom, volt olyan mensi mikor fáj előtte volt, hogy nem. Mikor terhes lettem nekem én semmit nem éreztem, még azt sem, hogy meg fog jönni. Most terhesen van nap, hogy fáj a mellem és van, hogy megint csak semmit nem érzek. Meg is ijedtem, hogy vajon jól van e ez így, de úgy tűnik igen. Szerintem nem baj, hogy most fájdogál a melled, mert annak is fel kell készülnie az anyaságra. Nem hiszem, hogy ettől kétségbe kellene esned, mert a terhességnek is ez a jele, hogy fáj a cicid. Ahogy a "meg fog jönni" is jele a terhességnek és aztán csak nem jön meg. Majd írd meg mi lesz. Esetleg ha van kedved és úgy érzed csinálj tesztet, a nem várt előtt 3-5 nappal már szoktak halványan valamit mutatni. De persze ez rosszul is elsülhet, így nem biztatlak rá, csak ha úgy érzed az meg "nyugtatna". (Én várnék, a nemvárt napjáig és utána reggel csinálnám.)
2013. ápr. 30. 17:38
 2/6 A kérdező kommentje:

Egész nap fáj a hasam is.Én tényleg nagyon bízom benne,hogy babát jelent.Sok sikertelen hónap és vetélés után félek az újabb csalódástól.Hiszem,hogy a szuri és az utro segít nekem és ez tényleg nem a mensi jele.

Megírom,hogy mi lett mindenképpen,remélem csupa jó dolgot írhatok ide :-)

2013. ápr. 30. 18:01
 3/6 A kérdező kommentje:

A teszt nekem nagyon nehezen mutatta akkor is,mikor terhes voltam.Már késett 5 napja,mikor még mindig csak éppen egy alig látható második csík volt.

Te egyébként most babát vársz?

2013. ápr. 30. 18:03
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen várd meg a nem várt mensit, de inkább várj még plusszba 1 hetet! Ha nem szeretnél csalódni és a teszt felett matekozni, hogy pozi vagy nega? Remélem sikerült!
2013. ápr. 30. 20:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Semmiképpen nem szeretnék sakkozni...egyébként is nálam ateszt egy kritikus pont.Nagyon tudok rajta stresszelni,mert félek a csalódástól.
2013. ápr. 30. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
1 vagyok: Volt egy vetélésem, és most 11 hetes vagyok. A mostanival is véreztem. de szerencsére elmúlt. Az elsővel aki elment már a nemvárt napja előtt 1 héttel tudtam, hogy sikerült, teszt is kimutatta és minden tünetem megvolt. (hányinger, hátfájdalom, hőhullámok, kaja undor, kaja kívánás stb.) A mostanival semmit nem éreztem, és azóta sincs túl sok tünetem pedig már 2 nap múlva 12 hetes lesz. Ritkán hányingerem van, de semmi egyéb, jaa és 1-1 nap mellfájdalmak.
2013. máj. 1. 06:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!