Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érdemes tesztet csinálni?

Érdemes tesztet csinálni?

Figyelt kérdés
Az van, hogy szombaton megjött, de csak reggeltől délelőttig volt rendes vérzésem,utána már alig volt. Vasárnap éppen csak olyan volt a tampon hegye, de szombat délutántól inkább barna volt. Hétfőn is csak egyszer volt olyan a tampon teteje és estére el is mult. A derekam ettől függetlenül még mindig úgy fáj, mint amikor megvan, meg néha érzem a hasamat, raadásul émelygek is. Amikor szombat reggel megjött egyáltalán nem görcsöltem, pedig nagyon szoktam. Akinek volt már ilyen leírná a tapasztalatát, hogy mitől volt? Előre is köszi
2013. máj. 28. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem csinálsz egy tesztet???
2013. máj. 28. 10:17
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, érdemes egy tesztet csinálni.
2013. máj. 28. 10:18
 3/5 A kérdező kommentje:
Mondtam a páromnak, hogy hozzon egyet. Szerintetek ha délben megcsinálom biztosat mutat vagy inkább várjak reggelig? Létszi ne nézzetek bénának van már egy kisfiam, de vele nem volt semmi ilyen, ezért nem tudom, hogy babó vagy csak egy ilyen ciklus
2013. máj. 28. 10:21
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem februárban volt hasonló,csak 2 napig tartott és szinte semmi nem volt,felesleges volt a tampont elhasználni :) Én el mentem vele a dokihoz csinált hüvelyi UH-t de nem volt baba azt mondta,ez egy ilyen hónap volt.De remélem ha akarsz kis tesót,akkor neked jót jelent :) Szerintem meg csinálhatod most a tesztet,csak addig már ne igyál míg nem ér haza a párod.
2013. máj. 28. 10:37
 5/5 A kérdező kommentje:
Okés,majd megírom, hogy mi volt :)
2013. máj. 28. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!