Mennyi időt vesz igénybe míg mindkettőnket teljesen ki nem vizsgálnak hogy mi a probléma, mitől nem jött eddig össze? Fél, egy év kell mire minden eredményt megkapunk, vagy hamarabb is megvan?
Hőgőrbe, ovuteszt? Csináltál már? Vagy csak úgy magától nem jön a baba?
(bocsi csak ezeket nem írtad..)
Én 2005-aug-ban elvetéltem.Utána jöttek a vizsgálatok,hogy mitől.Először vérvétel a hormonok miatt.Azt renbe tették gyógyszerrel kb 2-3 hónap.Utána sem jött a baba,a férjemnek spermavizsgálat az eredmény 1-2 nap.(valahol pár óra)Majd nekem petevezetékátjárhatósági (hsg)vizsgálat.El voltak záródva a petevezetőim.Eddig a saját nődokim csinált meg minden vizsgálatot,de ezután elküldött a meddőségi központba.
Ott megint hormon+mindenféle amit lehet vérből+páromnak sperma,vérvétel.Nekem fizikai vizsgálat.Majd műtéttel felszabadították a petevezetőimet,de közben kiderült,hogy a méhnyaknyákom megöli a spermákat.Így az inszeminációt javasolták.Az első 2007-júniusában volt nem sikerült,de a második igen.Tehát nem egészen két év múlva estem teherbe.De a meddőségi klinikára 2007 decemberében mentünk el.tehát amikor szakember kezébe kerültünk,onnan kezdve a 8.hónapban megfogant a babánk!Amikor már "jó"helyen vagytok akkor sinen van minden!
Szia!
Két, max. 3 hónap alatt megvan minden. Mi meddőségibe járunk, három hónap alatt megvolt minden vizsgálat ami kellett. Ezalatt vérvételeket, legalább 2szer spermavizsálatot és petevezeték átjárhatóságit végeztek. Persze befolyásolhatja a menetét, ha valamelyikőtöknél fennáll vmilyen betegség (pl. cukorbetegség, PCO (ciszták a petefészken), inzulinrezisztencia, rákos megbetegedés vagy vmi más). Húú ha, hirtelen ennyi, de lehet, hogy kifelejtettem vmi. Ha esetleg kérdeznél, írd meg, figyelni fogom a kérdésedet.
Második vagyok!Mi is a Budai Meddőségibe jártunk!
Nagyon jó szakemberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!