Párom meg van győződve arról, hogy terhes vagyok!?
Figyelt kérdés
Szerintetek is van rá esély? Már pár napja émelygek, meg a kávé szagától rosszul vagyok, pedig napi kettőt ittam, mert imádom. Hiába mondtam neki, hogy tegnap megjött, ő állítja, hogy babás vagyok és majd figyeljem meg. Szerinte ez tipikus terhes tünet és nem jelent semmit, hogy megvan. A mensinél csak annyi a fura, hogy a súlyom nem lett több, mert ilyenkor 1,5-2 kg-t felugrik,kevésnek keg mindig nagyon kevés volt, igy erre nem tudok alapozni.szerintetek? Már teljesen elbizonytalanított2013. máj. 26. 14:41
12/36 A kérdező kommentje:
Majd csak pénteken tesztelek sztem :) bár most nem tudom mi van, mert ugye szombaton megjött, tegnap délelőtt alig volt meg, délután még ugyse, reggel meg szinte tiszta tampont cseréltem, most már nem értem
2013. máj. 27. 10:02
13/36 anonim válasza:
Vegyél tesztet!!!Kíváncsi vagyok kinek lesz igaza!!
14/36 anonim válasza:
én is nagyon kíváncsi vagyok :)
15/36 A kérdező kommentje:
Igazság szerint várnék még pát napot, lehet hogy csak pihen egy kicsit a mensesem és ma újból erős lesz, na meg most pár napig ki sem fogok mozdulni, mert készülök a csütörtöki vizsgámra, de legfeljebb szerdán megkérem a páromat, hogy hozzon egy tesztet, ha addig nem lesz semmi
2013. máj. 27. 10:59
16/36 A kérdező kommentje:
Segítsetek! Csináltam 2 x-epil tesztet, az egyiket tegnap delutan, a masikat ma reggel. A tegnapin nem latszik semmi es mikor a mait megcsinaltam kora reggel visszafekudtem es kesobb csak raneztem es nem lattam semmit, annyira nem is foglalkoztam vele. Most mikor alaposabban raneztem lattam, hogy nagyon nagyon halvanyan van egy masik csik is rajta! Halvany rozsaszin, lehet hogy szaradasi csik? Ha igen akkor a masikon mert nincs? Kepen nem lehet latni, mert annyira halvany
2013. máj. 29. 10:33
17/36 anonim válasza:
Rajta van hány percig mutat reális eredményt. Általában 5-10 perc igy nem mérvadó amit késöbb mutat.
18/36 A kérdező kommentje:
Persze rajta van, de a tegnap delutanin semmilyen masodik csik nem jott elo es mivel nem neztem meg alaposan ezert nem tudom, hogy ott volt e vagy sem :( a szaradasi csik az milyen? Hogy nez ki?
2013. máj. 29. 10:40
19/36 anonim válasza:
Vegyél egy másikat és nézd meg azóta ha ott van csak erősödnie kellett....
20/36 A kérdező kommentje:
Ne várjak esetleg egy- két napot? Mert reggel csináltam a tesztet.
2013. máj. 29. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!