Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruáciòtol számitott...

Menstruáciòtol számitott 14. napon kell együtt lenni, ha babát szeretnék? Vagy előtte 2nappal? Mert azs hallottam

Figyelt kérdés
Baba,peteérés

2013. máj. 26. 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nagyobb az esély,akkor,ha a menstruációtól számított 9. naptól minden másnap együtt vagy a pároddal. 28 napos ciklusnál tényleg a 14. napon van jó esetben a peteérés,bár ez sem mindíg igaz,viszont már előtte nap jó ,ha együtt vagytok. És mivel említettem,hogy nem mindíg igaz,hogy pont a közepén van a peteérés,ezért a legkönnyebb ha kétnaponta együtt vagytok,így mindíg van sperma odabent és könnyebb elkapni a peteérést is.
2013. máj. 26. 13:07
 2/10 anonim ***** válasza:
31 napos a ciklusom és a 13. napon volt most peteérésem. Ultrahangos vizsgálattal derült ki.
2013. máj. 26. 13:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval.Nekünk így jött az össze első hónapban.
2013. máj. 26. 13:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Elsőke,köszi!sokat segítették,ez a legbiztosabb!hőmérőzés csak az agyamra menne. Az ultrahang tényleg pontos,de mindig dokihoz járni....
2013. máj. 26. 13:33
 5/10 Disi ***** válasza:
A dokim szerint a ciklus hosszából kell kivonni a 14 napot, tehát visszafele kell számolni. De nekünk is azt tanácsolta, hogy a 9-11-13. napon legyünk együtt. Sok sikert :)
2013. máj. 26. 13:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Így fogjuk csinálni:) már alig várom!köszi nektek
2013. máj. 26. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez attól függ mikor van peteérésed. Ha 28 naposak a ciklusaid akkor kb 14. napon. A legjobb ha az egész ciklusban 1-2-3 naponta együtt vagytok. De ha a közép időben mondjuk a 10-18. napig 2 naponta együtt vagytok akkor kell ott lennie spermiumnak amikor van a peteérés. De ettől még nem biztos hogy meg is termékenyül, vagy hogy lesz belőle terhesség.
2013. máj. 26. 13:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Én mindenkivel egyet értek, aki eddig hozzá szólt, és Én is azt javaslom, hogy a 9. naptól 2 naponta legyetek együtt! Ne görcsöljetek túlságosan rá, de tudom, hogy ezt nehéz megállni. Mindenesetre sok sikert a babához és ha véletlenül most nem jönne össze, akkor se keseredj el, mert pár hónap alatt össze fog jönni!!!!!!!

Én szurkolok! :)

2013. máj. 26. 13:59
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!rajta leszünk:)

\

2013. máj. 26. 14:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, nagyon drukkolok nektek,de az utolsóval is egyetértek,ha nem jön össze elsőre,nem szabad elkeseredni,így sem mindíg tuti,de nagy rá az esély,hogy legalább fél éven belül sikerül!

Szorítok! :)

2013. máj. 26. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!