Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ez mitől van?

Szerintetek ez mitől van?

Figyelt kérdés
Ma/holnap kellene megjönnie, de már egy héttel ezelőtt minden nap megjön érzésem volt, már időnként tampont tettem be, mert annyira görcsöltem. Most a második napja viszont nem érzek semmi ilyet, de tettem be a biztonság kedvéért tampont és amikor kivettem nem teljesen, de barnás volt. Nem folyik meg semmi, még a tisztasági sem lesz olyan, csak a tampon. remélem értető voltam. :) előre is köszi
2013. máj. 24. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos ez azt jelenti, hogy meg fog jönni :(
2013. máj. 24. 09:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)azért kérdeztem, mert soha nem éreztem még ilyen korán a mensis görcsöket és egy kicsit elbizonytalanodtam
2013. máj. 24. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha megjon kezdj el szedni premens tabit. Dokim javasolta barnazas miatt. Sot segit teherbe is esni :) bar nekem ez a honap most sem sikerult, de megszuntek a mensi elotti tuneteim, nem gorcsoltem nem fajtak a cicik es ujra 5napos lett a ciklusom :)))) eddig volt 7-8 amibol 3nap barna 2nap veszett verzes... Most ez is atlagos szules elotti idokre empekeztet :) probald ki :) recept nelkul kaphato :)
2013. máj. 24. 09:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi, lehet h kipróbálom :) most néztem, hogy ez a barnázás is kezd elmúlni, már nem egészen barna, hanem világos barna inkabb. Bocsi, hogy így írom :)
2013. máj. 24. 09:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi baj :) hat ha kezd elmulni akkor szerintem tesztelj :) is-is a dolog :)
2013. máj. 24. 17:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!