Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól gondolkozom szerintetek,...

Jól gondolkozom szerintetek, érdemes várni a babával?

Figyelt kérdés

Pár hónapja még öltem volna egy babáért, ma nem vagyok ennyire magabiztos. Nem rég volt az esküvőnk, 10 éve együtt vagyunk a párommal. Pár hónapja nem védekezünk, de nem jön a baba, nincs is igazából peteérésem, gyógyszer után vagyok, járok rendszeresen dokihoz..., de most nem is ez a lényeg.

Anyagilag nem állunk túl jól. Jól keresünk ugyan, de sok, több adósságunk van, sajnos. Párom nagyon szeretne babát, de én most nem, azt hiszem.

Szeretném, ha egyenesbe jönnénk és a ház sincs teljesen felújítva. Én anyagi megfontolásból várnék... Legyen felújítva a ház és fogyjanak a hitelek... Ez lenne a célom, párom nem látja ennyire tragikusnak a dolgot. Ha nem dolgoznék, jóval kevesebbet tudnánk megtakarítani, így minden éveket csúszna, ha még egy évet, kettőt dolgozom én is, akkor két év alatt minden meglenne... Párom szerint meglenne úgy is, de szerintem nehezebben és sokkal később... Szeretnék babát, de így meg még sem vagyok biztos magamban. Főleg, hogy nem is jönne könnye...

Ti mit gondoltok erről? Melyik ér többet? Fiatalabban szülővé válni, vagy mindig az anyagiakon kattogni? Amúgy 27 évesek vagyunk mindketten.

2013. máj. 23. 14:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
ha csak az anyagiak és a nagyi tartanak vissza, nem várnék
2013. máj. 23. 17:07
 12/12 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, h ha még félsz az anyaságtól, várj vele egy kicsit. Hátha letisztul benned h mit szeretnél.

Próbál tesztelni magad rokon vagy ismerősök gyerekein,h milyen érzéseket hoznak elő benned amikor velük vagy.

2013. máj. 24. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!