Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez? Többi lenn!

Mitől lehet ez? Többi lenn!

Figyelt kérdés

Május 7-én volt meg utoljára, de kb.3 napja nagyon fájnak a melleim, főleg a mellbimbóm érzékeny.(Eddig még nem volt ilyen) Már nagyon szeretnénk babát, 2.hónapja nem szedek gyógyszert. Mennyi az esélye, hogy baba lesz ebből? Vagy inkább most kéne próbálkoznunk?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2013. máj. 23. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
akár baba is de peteérés is lehet még nem tudhatod sajna biztosan
2013. máj. 25. 01:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, majd kiderül. Tesztet mikor csináljak? Ha mégis peteérés volt, mikor érdemes "próbálkozni"??
2013. máj. 26. 09:27
 3/8 anonim ***** válasza:
ugye a tehességnek rengeteg jele lehet, ez mindenkinél más formában- más intenzitással jelentkezik. emlitetted, hogy a melleid fájdalmassá váltak és a mellbimbó is érzékeny. némi elszineződés látható a melleiden? az átlagostól gyakrabban jársz pisilni, változott az anyagcseréd, érzel gyenge fájdalmat a hátadban, reggeli rosszullét, hangulatváltozás? ezek mind-mind terhességre utaló jelek lehetnek. ha valóban eddig nem tapasztaltál mell-fájdalmat ill. érzékenységet, akkor valószínű hogy baba lesz, ez esetben gratulálok :) szerintem gyógyszertárban vásárolj egy tesztet és nézd meg hogy mit mutat, vagy keress fel egy dokit, nem sokára én is az leszek- de nem nőgyógyász hanem belgyógyász
2013. máj. 26. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
A mikor próbálkozzatok kérdésre a válasz. egy petesejt az ovuláció után 24 óráig él, a spermiumok kb. 3 napig (néha 5 napig is) életben maradhatnak a női nemi szervekben. Ez azt jelenti, hogy a női nemi szervekbe napokkal az ovuláció előtt bejutott spermiumok életben lehetnek és megtermékenyíthetik az érett petesejtet. ha peteérésed volt, akkor az utánna következő napokban a legoptimálisabb
2013. máj. 26. 20:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A tünetekről annyit, hogy a bimbóm sötétebb(talán lilásabb árnyalatú) lett. Tegnap óta, meg elég sűrűn kell pisilnem, de ez lehet a sok ivástól. Hangulatváltozás meg talán annyi, hogy ingerlékenyebb lettem. Akkor lehetséges, hogy sikerült a baba? :) Holnap megyek gyógyszertárba, akkor megcsinálom a tesztet..

2013. máj. 27. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
írd meg az eredményt!köszi
2013. máj. 27. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
hali. akkor 3 dolog már megvan abból, amit irtam. szerintem összejött a baba :D sok boldogságot hozzá, legyen szép napotok :D azért majd ird meg ide légyszi, hogy mit mutatott a teszt
2013. máj. 28. 14:08
 8/8 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A teszt negatív lett, úgyhogy ezek szerint peteérésem volt. :S De nem keseredem el, lehet, hogy még korai volt a tesztelés, ha nem, akkor meg majd legközelebb! :-)

Köszönöm a válaszokat, ha esetleg mégis van valami, írok. Szép napot mindenkinek!!!

2013. máj. 29. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!