Jennifer012 kérdése:
Elevit gyogyszeröl mi a tapasztalatok? Ma keztem el szedni.
Figyelt kérdés
Nem vagyok még terhes csak sokan mondták hogy terhesség elött is hasznos2013. máj. 23. 14:30
11/16 anonim válasza:
a Femibion a tuti szerintem, 3000ft egy honapra, igaz drágább mint az említettek, de sokkal ajánlottabb (több egymástól független szülésznő ill orvos ajánlotta ezt), mert olyan vitaminokat tartalmaz amikre valóban szükség van, szerintem sokkal célorientáltabb is, mert két féle verziója van amit a terhesség előtt ill a 12.hétig kell szedni, és a másik amit a terhesség 12.hetétől szoptatás végéig ajánlanak.
12/16 anonim válasza:
Nekem a Femibion mellett ment el az első babám.:-( Utána képtelen voltam azt szedni (bár tudom, hogy nem ezen múlt), váltottam Elevitre, terhesség alatt végig szedtem (végefelé napi felet csak).
Nekem a Gravidától hányingerem volt, és ezt már mástól is hallottam azóta.
13/16 anonim válasza:
Hát ez annyira ember függő van aki meg az elevittől hányt amint bevette. Sőt olyat is ismerek aki az első terhesség alatt nem birta a gravidát az elevitet igen a második terhességénél meg pont fordítva volt.
14/16 anonim válasza:
Teherbe nem estem, de a hajam 5 cm-t nott 2 honap alatt:D
15/16 A kérdező kommentje:
Hát mostmár elkezdem az elevitet mivel megvettem tegnap és ha nem jo akkor át állok a gravidára.
Utolso remélem nekem is nö majd töle a hajam :D
2013. máj. 24. 09:18
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ,sokat.segitetettek vele!
2013. máj. 24. 09:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!