Ez most pozítív vagy negatív? Nem tudok dönteni :S
2013. máj. 22. 13:54
22/38 anonim válasza:
de nézd csak egy kicsit mintha távolabb volna a teszt csík a kontroll csíktól nem
23/38 anonim válasza:
szerintem ez a teszt hibás, de ismételd meg...amúgy én ugy látom,hogy a görbéden a pé. nem akkor volt,mikor be van húzva,hanem a 12.napon volt leesve a hőd rendesen...de ezt csak én gondolom és ajánlom,hogy inkább 2-3naponta legyetek együtt,barátnőmnek is akkor sikerült mikor ezt beiktatták :) de sok sikert,hogy a kövi teszt pozitív legyen :) M.
24/38 anonim válasza:
Két csíkot látok, de nem jó helyen van...
Kíváncsi leszek a holnapi tesztedre. Én nagyon drukkolok:)
25/38 anonim válasza:
Én is mintha 3 csíkot látnék, de majd a holnapi megmutatja!
26/38 anonim válasza:
3 csíkot latok...szerintem hibás,de drukk, hogy reggel két egyértelmű csík legyen:-)
28/38 A kérdező kommentje:
Hőm felment 37,1 re!
Aki írta hogy szerinte a 12. napon volt ott elfelejtettem kivenni azt hogy ne vegye figyelembe, mert akkor 4 órakor keltem nem fél 8-8kor!
A mai tesztem is érdekes! Mostmár tényleg nem tudom mi ez, felkeresem ma azt a férfit akitől a tesztet vettem, hogy ott kéne lennie a csíknak vagy nem vagy mivan:
2013. máj. 23. 08:00
29/38 anonim válasza:
Szerintem vegyél más fajta tesztet, mert ez nagyon furcsa. 2 csík van ezen is, de én még nem láttam olyan tesztet, ahol ennyire közel lett volna egymáshoz a kontroll és a tesztcsík.
30/38 A kérdező kommentje:
Írtam a teszveszes férfinek, elküldtem a képeket hátha ő tud okosat mondani! Holnap max hétfőn veszek egy másikfajta tesztet! És akkor kedden ellövöm. Ha kibírom addig :)
2013. máj. 23. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!