Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélyem a terhességre?

Mennyi az esélyem a terhességre?

Figyelt kérdés

Mindig nagyon oda figyelek a fogamzásgátlóm rendes beszedésére(majdnem egy éve szedem,órára pontosan,sose volt még gond vele),de most a múlt hétvégén kihagytam egy szemet(ráadásul első heti szem,tehát elég veszélyes heti),valószínűleg leejtettem és észre sem vettem,csak másnap.Így 19 óra késéssel pótoltam.

Most hónap végéig kiegészítő védekezést alkalmazunk.

De nagyon félek,hisz esély van rá,ráadásul együtt is voltunk előző nap.

Adnátok tanácsot?Szerintetek mennyi az esélye?

2013. máj. 22. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem egy szem nem oszt nem szoroz,ha szedted kihagyás nélkůl előtte! De azért a kiegésztő védekezés jó ötlet,biztos ami biztos!
2013. máj. 22. 12:15
 2/4 A kérdező kommentje:

Igazából netes orvostól is kérdeztem,szerinte se lesz gond,de azért én nagyon a kiegészítő mellett vagyok:S

Csak félek na....

2013. máj. 22. 12:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy szem kihagyásától is lehet baba, az én gyógyszeremre az van írva,hogy ilyenkor kiegészítő fogamzásgátlást kell alkalmazni egy hétig, amugy a kihagyott tablettát 12órán belül pótoljam,különben felesleges! lvasd el a betegtájékoztatót,de ha védekeztek máshogy is biztos nem lesz baj.
2013. máj. 22. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Utolsó,igen ezzel tisztában vagyok,elolvastam a betegtájékoztatót.

Az hogy ezek után egész hónapban védekezünk máshogy is,az oké,csakhogy a kis kihagyásom előtt is voltunk együtt,és akkor semmilyen védekezés nem volt(csak a tabi,amit meg kihagytam,majd pótoltam).

És hát úgy tudom,hogy akár három napig is életképesek a kis fickók ha érted....

Abban reménykedem csak,hogy szedem már elég ideje ahhoz,hogy valamilyen szinten elég védett vagyok,hogy ne történjen"baj"....

2013. máj. 22. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!