Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit gondoltok korai gyereket...

Mit gondoltok korai gyereket vállalnunk?

Figyelt kérdés
én 22 a párom 25 :)
2013. máj. 21. 17:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szerintem nem korai. Nekem ez az ideális az elsőre :)

Viszont valami oka csak van, hog föltetted ezt a kérdést....

Amikor készen álltok a babára, akkor ott már nincsenek kérdések (max pénz, de azt mondod, hogy az van) , csak nagyon akarjátok mindketten...

Korban nem lenne korai, pénzetek is van rá, de mégis úgy érzem, hogy bizonytalan vagy...

2013. máj. 21. 18:57
 12/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 vagyok a párom 24:)

Van egy 10 hónapos kislányunk és jelenleg 6 hetes terhes vagyok:)!!!

Mi albérletben élünk!

2013. máj. 21. 19:00
 13/18 sarah23 ***** válasza:

egyáltalán nem korai,,és a feltételek is jók:)

mi 23,31 arány:)

albérlet,,egy kereset,no autó,,,,jah és hitel!!

Mégis várjuk hogy jöjön a baba:)ha az ember az anyagi dolgokat rakná elötérbe és a kort,,,,,talán nem is válalna gyermeket:)fontos persze,,,de nem akadály:D

2013. máj. 21. 20:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Ne másoktól várd a megfelelő választ hanem magadtól. Neked és a párodnak kell érezned hogy eljött e az idő vagy sem. Ha vársz két három évet akkor se veszítesz semmit de ha most szeretnél és megtudod adni neki ami kell akkor rajta.
2013. máj. 21. 22:02
 15/18 A kérdező kommentje:
Szeretnénk mindketten és én úgy érzem ha másért nem is csak azért születtem e világra,hogy anya legyek...már kiskoromtól tudom, hogy rengeteg gyerkőcöt akarok,éppen ezért is választottam hivatásomul az óvónői pályát :) imádom a gyerekeket és a párom is ..szeretnénk nagyon-nagyon, de félek...ez normális?
2013. máj. 21. 22:41
 16/18 anonim ***** válasza:
Persze hogy természetes hogy félsz. De ha elhatároztátok magatokat akkor a félelem is el fog múlni. Egy a fontos ne legyen olyan hogy talán. Az ilyen fontos döntés legyen mindig biztos.
2013. máj. 22. 11:34
 17/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A leírtak alapján nem korai, ha mindketten!!!! úgy érzitek szeretnétek. Ha lelkiekben felkészültetek a lemondásra, arra, hogy a szívetek testen kívül fog dobogni :) , hogy a felelősség az új életért óriási, akkor teljesen jó korban vagytok :9

Sok boldogságot

2013. máj. 22. 15:13
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönjük :) eldöntöttük már régen,hogy szeretnénk,de akkor egészségügyi okok miatt nem lehetett,most viszont,hogy minden rendben félek.Félek,hogy nem leszek jó anya..ez ilyenkor normális?
2013. máj. 22. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!