Szerintetek, ha 9-én voltunk együtt akkor a teszt már mutatna vmit, ha most délutan csinálom meg?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 13:36
11/18 anonim válasza:
utolsó neked ez nagyon esélyesnek tűnik :)
12/18 Szandy89 válasza:
Hajrá! Egy jó teszt már kimutatja!!!
Én nem várt előtt teszteltem clearblu-val pozit!!! azóta már 7 hós a kisfiam! :)
Szorítok!
13/18 A kérdező kommentje:
Már egy hete hol görcsölgetek, hol nem, bár az utolsó két napban erősebb, de ilyen nálam csak a mensi napján van, meg idönként hányingerem is van, bár lehet, hogy csak vmilyen bacit szereztem
2013. máj. 21. 14:43
14/18 anonim válasza:
Szerintem is várj még vele aztán csütörtök reggel csináld meg a tesztet szorítok!!!
17/18 anonim válasza:
Na pasik végetek!!!:d dolgozhatok életetek végéig és ha ez nem lenne elég kutyaként végzitek valamelyik aluljáróban!!!:d jó gyerek vállalást!!!Nem kérek kifogást,nyafogááást csőőőőváz!:DDDDD
18/18 kloka válasza:
Kicsit durva és primitív volt az utolsó férfi társ hozzászólása, de nem mindig a nő rontja el a kapcsoltot!
Kedves gyermek váró társam van egy jó okostelefon alkalmazás P Tracker nevű az szépen kimutatja mikor van pontosan peteérésed! Nekem működik egyenlőre sikerült elkerülni a teherbe esést. 3 gyerek után már erre használom :) de neked sok sikert! Írj mi lett a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!