Lombikosok mikor éreztetek valamit először?
Szept 23-án két nagyon szép kis manócskát ültettek be! Eddig semmit nem érzek igazán.
Tegnap szerencsére nem jött meg, ami biztató! Néha hőhullámaim vannak és minden kicsit érzelmesebb dolgon elbőgöm magam! Valamelyik reggel azért sírtam, mert féltem, h mi lesz ha nem sikerül! A hőm ugrál 36.8 és 37. között.
Ma egy kicsit fáj a derekam! a beülti után bal oldalamra kellett feküdnöm és azóta mindent azon az oldalon érzek!
Nálatok ez hogy volt? Mikor éreztetek először valamit?
Szerintetek sikerülhetett?
Előre is köszi a válaszokat! Egy bizakodó lombikos leendő anyuka!
Szia!
Én most vagyok a 29.betöltött héten és szintén lombikos.
Nekem is kettőt ültettek be, és egy fogant meg. A beültetés után 1 héttel fájt a cicim, de utána elmult. Aztán semmi. Majd mielőtt meg kellett volna jönnie azt vettem észre, hogy a melleim picit mintha nőttek volna. A 27. anpon csináltam tesztet (clear blue-val) DM-ben lehet kapni és pozitív eredményt mutatott. Utánna még behívtak vérvételre 2x. A 2. vérvétel eredményéből mondta a dokim hogy sikerült. Az nagyon jó jel, hogy nem jött meg.
Tiszta szívből kívánom neked, hogy sikerüljön!!!
szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!