Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » "Megszakításos" "védekezés"-né...

"Megszakításos" "védekezés"-nél, ha a párom miután elment, törölt rajta egyet utána visszatette és mégegyszer szeretkeztünk, az olyan, mintha egyáltalán nem is védekeztünk volna?

Figyelt kérdés
2013. máj. 20. 19:24
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
:) védekeztem én, ámde az ember erősebb volt! Na de most tényleg, viccet félretéve. Én láttam, hogy "mintha" elment volna, de azt hittem valamit félreértettem, mert utána ugyanolyan kemény volt, mint ha mi sem történt volna. Én ilyet még nem láttam... Különben nyilván szóltam volna. Az meg eszembe se jutott, hogy ő van olyan szeleburdi, hogy így elébe megy a dolgoknak..........
2013. máj. 20. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
te aztán jól ismerheted azokat a férfiakat akikkel ágyba bújsz. Mi az hogy mintha elment volna?!
2013. máj. 20. 20:56
 13/24 A kérdező kommentje:
Megint kösz..... Évek óta vagyunk együtt apuval, csak egyszerűen még nem terveztünk kis tesót. Vagy legalább is én nem terveztem, aztán ki tudja, hogy az ő fejében mi fordult meg, amikor úgy döntött, hogy visszateszi.
2013. máj. 20. 21:06
 14/24 A kérdező kommentje:
És ugye nem szokott ilyet csinálni, hogy 2x egymás után közvetlenül. Meg nem is hallottam még ilyenről, csak nőknél.
2013. máj. 20. 21:07
 15/24 anonim ***** válasza:
Szólhattál volna, hogy ne tegye vissza. Most esélyes vagy egy újabb babára.
2013. máj. 21. 09:21
 16/24 A kérdező kommentje:
Mondom, hogy nem egészen "vettem a lapot"... háttal is voltam neki. Na jól van, majd akkor szólok, hogy mi lett a vége. Szóval azt mondjátok, hogy ez kb. olyan, mintha belém élvezett volna...? Semmi különbség...?
2013. máj. 21. 09:49
 17/24 anonim ***** válasza:
bizony, bizony...
2013. máj. 21. 10:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Azért van különbség, általában nem marad annyi sperma a húgycsőben, hogy elég legyen a megtermékenyítéshez, de ha pont beleesel a kisebb százalékba, tökmindegy, hogy mennyi esély volt rá.
2013. máj. 21. 11:03
 19/24 A kérdező kommentje:
Na végre valaki a kérdésre válaszolt és mondott valami kézzelfoghatót :). Köszönöm.
2013. máj. 21. 11:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Volt peteérésed az idő alatt? Ha nem akkor még kevesebb az esélye. De hogy megnyugtassalak nálunk nem lett visszarakva és mégis terhes lettem!
2013. máj. 21. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!