Ugye tuti pozi?
Figyelt kérdés
Most reggel csináltam, remeg a kezem itt sírok,h úristen...
Nem baj,h halvány a csík?
2013. máj. 20. 11:03
1/13 anonim válasza:
Tutira pozitív! Nagyon gratulálok! :)
3/13 A kérdező kommentje:
Úristen, el sem hiszem, elsőre sikerült.. :))) De jóóóóóó :)
Olyan hihetetlen,még mindig a tesztet nézem. :)
2013. máj. 20. 11:06
4/13 anonim válasza:
Ez nagyon szép pozitív és nem is annyira halvány! :) Nekünk fele ennyire volt erős első tesztre és most már a 14. hétben vagyunk :) Nekünk is elsőre sikerült. Nagyon nagy érzés! :)))) ÉLvezd ki! :))) Gratulálok! :)))))))
5/13 anonim válasza:
Szia!!
Tuutifrutti, hogy pozitív:) gratulálok, ez egy jó ünnep számodra:)
21+3hkm
6/13 anonim válasza:
Azért ne törjön ki rajtad a hisztéria... :)
Gratula!
7/13 anonim válasza:
Ez nem is halvány, nekem úgy kellett fény felé tartani az első tesztet, hogy látszódjon valami és bármelyik nap megszülethet a picink :-) Gratulálok! De azért vigyázz, hogy sírógörcsöt ne kapj :-)
8/13 anonim válasza:
ez bizony pozitív!!Gratula :)))) Bárcsak mi is ezt láthatnánk már!!!
9/13 anonim válasza:
Ez bizony tuti.Nekem is ilyen volt sőt még egy picit halványabb is.Most pedig már 8hónapos a babám!
Gratulálok!
10/13 anonim válasza:
Kajak pozitív! :)) Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!