ápr.18-22ig volt meg, kb.14napra rá volt egy napig egy kis vérzés tényleg kicsi, aztán a melleim is fájtak föleg a mellbimbóm azóta is megvan duzzadva...és fájdogál a hasam néha mintha megakarna jönni.
Vettem péntek este egy 10es tesztet és egyértelmüen pozitív lett, hazajöttem és itthon egy másikfajta 10 es tesztet is megcsináltam és az is pozitív lett.
Ma reggel elsö pisiböl csináltam egyet és az is pozitiv lett, aztán késöbb megint csináltam egyet, és azonis kicsit halványabban de ott volt a csík....
Szóval hány hetes lehetek most szerintetek,és mikor érdemes az orvosnál idöpontot kérni?
2013. máj. 18. 20:54
1/9 anonim válasza:
4 hetes múlt. 1-2 hét mulva menj orvoshoz. Mivel minden teszted pozitív igy nem tudom hogy jut eszedbe hogy biztos-e???
2013. máj. 18. 20:56
2/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, de tökre örülök, és nagyon nem is tudom hogy hogy tudnám feldolgozni ha kiderülne hogy téves riadó..már 4éve várjuk a babát.
2013. máj. 18. 20:58
3/9 anonim válasza:
A terhességi hetet az utolsó menstruáció első napjától számolják. Számold ki hány hét telt el azóta, annyi hetes terhes vagy. Ha késik is és a teszt is pozitív akkor biztosan terhes vagy. a 6 hét előtt ha nincs vérzés, görcs, hasonlók teljesen fölösleges orvoshoz menni. 6-8 héten elég az első orvosi vizsgálat.
2013. máj. 18. 20:58
4/9 A kérdező kommentje:
Hú köszi a tanácsokat...a hasam görcsölget néha de nem vészes, és csak pár másodpercig tart és nem erös.
Jövöhét végén elutazok 1hétre, akkor ráérek júniús elsö-második hetében idöpontot kérni?
2013. máj. 18. 21:00
5/9 anonim válasza:
3 vagyok: ha ilyen nehezen összejött baba akkor viszont menj dokihoz amikor majd tudsz, inkább nézzen rá , hogy jóhelyen tapad és ilyesmik. De érdemit majd csak 6 hetes Uh-n fog tudni mondani! Akkor lesz szíve és hasonlók. Most még csak petezsákot fog látni, és ilyenkor még nem tud neked arról papírt adni, hogy élő embryód van. Szóval ne várj semmi extrát a dokitól, csak ránéz, esetleg csinál rák tesztet. (a rákteszt után lehet picike pecsételő vérzésed nem kell megijedni)
2013. máj. 18. 21:03
6/9 A kérdező kommentje:
Hú oki:)) Szerintem jövöhét végén felhívom a dokit és kérek idöpontot nála, úgysem fog azonnal fogadni, juni 4-én jövök vissza majd olyan 10-e körülre kapok szerintem idöpontot, addig nem gond ha várok?
2013. máj. 18. 21:08
7/9 anonim válasza:
3 vagyok: Nem gond! Mondom alapból ha 6-8 hét körül valamikor elmész az bőven elég, csak gondolom ha ilyen nehezen jött akkor féltitek majd nagyon és a magatok nyugalmára érdemes minél előbb dokihoz menni. De mint mondtam érdemit nem tud mondani úgy sem. De ha nem aggódjátok túl a terhességet akkor simán elvan a baba magában is.
2013. máj. 18. 21:12
8/9 A kérdező kommentje:
Még nem aggódjuk túl a dolgot mert úgy vagyunk vele hogy elöször akkor szeretnénk elhinni, ha már dobog a szíve és biztosan minden rendben van...csak én azért kicsit már me´gis beleéltem magam öszíntén szólva:)
2013. máj. 18. 21:24
9/9 anonim válasza:
Nem csoda hogy beleélted magad. én biztos nem birnék ennyit várni az első vizsgálatra. Mi is 4 éve várjuk a csodát nekem is igy volt az előző mensim de sajnos az én tesztjeim negativak lettek ismét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!