Nem biztos, hogy terhes leszek?
Figyelt kérdés
A barátommal gumival csináltuk és elélvezett..majd miután abbahagytuk levette, és úgy akartunk anál szexelni, csak véletlenül a hüvelyembe dugta be (teljesen) 2x húzogatta, majd kivette, én meg elég nedves voltam. Becsúszhatott a sperma/előváladék a méhembe, ha nagyon nedves voltam, és előrehajolt pózba voltam? Február elején volt meg a menszeszem. 2-3napja történt.2013. febr. 13. 22:46
1/9 anonim válasza:
Nem biztos egyáltalán, de elfordulhat.
3/9 anonim válasza:
ettől lehetsz terhes, de nem biztos, h az is leszel. 50-50%
4/9 anonim válasza:
"csak véletlenül a hüvelyembe dugta be (teljesen) 2x húzogatta, majd kivette"
Véletlenül, mi?
Jó kis véletlen.
Február eleje egy nap híján két hete volt. Ha 28 nap körül szokott lenni a ciklusod, akkor elvileg mostankörül kellene ovulálnod. Ez megnöveli az esélyeket.
Minek örülnél? Ha az lennél, vagy ha megúsznád?
Fura, hogy ebbe a topikba írtad... közben meg védekeztetek (először).
5/9 anonim válasza:
Mennyi idő tellt el a 2 aktus között?
Amúgy meg mi az, hogy véletlenül? Elég nehéz összekeverni a 2 lyukat! Főleg, ha már bent is van...
6/9 A kérdező kommentje:
5 perc telt el. Nem én kevertem össze a két lyukat, hanem a barátom. És nem vettem be esemény utánit sem. Mennyi az esély, hogy terhes lehetek?
2013. febr. 14. 15:32
8/9 anonim válasza:
Kedved utolsó! Hogy lenne már 50% arra,h teherbe esik,ha a nagy könvybe is úgy van,hogyha két teljesen egészséges pár pont ovulációkor van együtt,akkoris 25% a fogantatásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!