Maja86 kérdése:
Május 6-án meg kellett volna jönnie. Azóta sincs semmi. Lehetséges hogy terhes vagyok? /A mellem az nagyon érzékeny. / Nagyon szeretném ha sikerülne.
Figyelt kérdés
Terhes vagyok?2013. máj. 18. 12:41
1/6 anonim válasza:
Ha már több mint 10 napja késik,miért nem csinálsz tesztet??Az már biztosat mutatna!Mi honnan tudjuk,hogy terhes vagy e???
2/6 anonim válasza:
miért nem tesztelsz? persze hogy lehetsz terhes régóta késik már
3/6 A kérdező kommentje:
Kedden veszek majd tesztet, akkor tudok csak.
2013. máj. 18. 12:47
4/6 anonim válasza:
van ügyelet is a gyógyszertárba, nálunk nem pattognak ha nem létfontosságú dologért megyek. ha kíváncsi vagy egy próbát megér. vagy ha tesco vagy ilyen közelébe laksz az még mindig nyitva van. szoritok
5/6 anonim válasza:
Nem akarlak megsérteni de most komolyan...12 napja késik már ha 2-3 napja késett is csináltál volna tesztet kimutatta volna. Itt senki nem röntgen szemű...tényleg nem sok értelmét látom ezeknek a kérdéseknek... meg lehet h azért késik de lehet más oka is...amíg nem csinálsz tesztet úgyse leszel okosabb... attól h 10ből 6-an azt mondják terhes vagy beleéled magad aztán semmi...
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos csak kedden jutok el olyan helyre ahol tudok venni. Eddig azért nem vettem, mert már januárba volt ilyen hogy 10 napot késett és akkor megjött. Így ezért nem csináltam még meg a tesztet. De remélem most nincs gond.
2013. máj. 18. 12:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!