Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fogamzásgátló abbahagyása után?!

Fogamzásgátló abbahagyása után?!

Figyelt kérdés
Több mint tíz éve szedek fogamzásgátlót szünet nélkül. Párommal gondolkozunk a családalapításon, ezért szeretném abbahagyni a gyógyszert és legalább egy év "tisztulási időt" adni magamnak. Mik a tapasztalataitok ezzel kapcsolatban? Gondolom az elején össze-vissza fog megjönni..stb

2013. máj. 16. 14:58
 1/7 anonim ***** válasza:
Igen, várható, hogy összezavarodik a ciklus, és lesz egy kis idő, mire beáll.
2013. máj. 16. 14:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Én 7 évig szedtem. Normális maradt a ciklusom de el kezdtem pecsételgetni menzesz előtt napokkal. Decemberben hagytam abba azóta is minden hónapban van ilyen. Voltam orvosnál és mondta,hogy a sok évi gyógyszer után nagyon el vékonyodott a nyálkahártyám. De ez nem törvényszerű mindenkinél más.
2013. máj. 16. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz 1 évig teherbe esni, azért ne felejtsetek el másképp védekezni. :) Egyébként igen, elképzelhető hogy kissé rendszertelenül fog megjönni és lesz pecsételő vérzésed is. Nekem 7 év gyógyszerszedés után, többször is volt pecsételőm amikor abbahagytam!
2013. máj. 16. 15:03
 4/7 anonim ***** válasza:
2-el jól "összebeszéltünk" :)
2013. máj. 16. 15:04
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként gyógyszer elhagyása után a mensi görcsök nem lettek erősebbek mint előtte?
2013. máj. 16. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
De erősebbek lettek egy időre legalábbis.
2013. máj. 16. 15:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem lettek erősebbek. Mindig csak meglepi szerűen tört rám. Csak a nyomi pecsételésből tudom,hogy meg fog jönni. De holnap kezdek Norculotot szedni remélem el múlik örökre a pecsételés. 2. voltam
2013. máj. 16. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!