Fogamzásgátló abbahagyása után mennyi idő múlva lehetek terhes?
14 napja nem szedek tablettát,és rendszeresen szeretkezünk,mindent bele módon.
Tudom,h korai,de lehetek terhes?
Rengeteget pisilek,iszok,eszek össze-vissza..
Köszönöm előre is!
Én azért várnék egy kicsit azzal a teherbeeséssel.
Amugy meg egyénfüggő.
Én 2011 januárban hagytam abba a gyógyszert, és csak 14 hónappal később sikerült a baba, igaz gyógyszerek segítségével. Mindenképpen várjatok vele szerintem, mert a gyógyszer elvéknyítja a méhnyálkahártyát, és ahogy előttem írták, nem tud a baba rendesen megtapadni, így szinte biztos a vetélés. Amikor terveztük, én elmentem az akkori nődokimhoz, aki minden vizsgálat nélkül annyit mondott, persze, azonnal próbálkozhatunk a babával. Aztán orvost váltottam, és kiderült, hogy nem is nőttek elég nagyra a tüszők ahhoz, hogy megrepedjenek, vagyis nem is olyan könnyű teherbe esni. Tehát javaslom, mielőtt belevágtok a nagy babaprojektbe, nézesd meg magad egy dokival, nem kerül semmibe, viszont lehet, hogy megkímél egy esetleges lelki traumától. Egyébként szurkolok, hogy sikerüljön, és ne legyen semmi probléma :)
11 hetes kislány anyukája :)
Én 2010. októberében hagytam abba a gyógyszert, Decemberben már pozi volt a teszt, a 19 hós lányom makk egészséges!
Ezek a gyógyszerek már nem olyanok mint régen!
:D "mindent bele módon" - ez aranyos. :D
Egyébként: valóban egyénfüggő, nézz szét itt, az oldalon, és láthatod, olvashatod majd, hogy mennyi anyuka mondja azt, hogy a gyógyszer abbahagyása után rögtön összejött a baba. Azóta pedig egészségesen ott ugrálnak az anyuka körül. :)
Bár erőltetni még nem erőltetném ilyen korán, szerintem érdemes lenne 3 hónapot várni, hogy rendbehozd a szervezetedet.
Ne hallgass azokra, akik el akarnak ijeszteni a korai babatervezéstől, vetélés lehet gyógyszer után közvetlenül, de akkor is, ha a nő életében nem szedett gyógyszert.
Szurkolok, sok sikert a babához! :)
Köszönöm a válaszokat!
33 éves vagyok,első baba lenne.
Olvasgattam itt és rengetegen írták,hogy bogyó abba hagyása után hamar terhesek lettek.
Nem fogom beleélni magam,mert nem szeretnék csalódni!
Állítólag a mai tabletták már nem hónapok alatt ürülnek ki.
Olvastam egy oldalon,h már az abba hagyást követő 48órában szinte a fele kiürül.
Tegnap meg ma különösen éreztem kis görcsöket,mintha meg akarna jönni. Sokat is járok pisilni.
Kis folyásom is van.
Nyilván a tabletta befejezése miatt is lehet,hogy kezdenek helyre állni odabent a dolgok...
Azért drukkoljatok! ;)
Kész csoda lenne,ha ilyen hamar sikerülne! :)
Kedves Kérdező!
Én is most tettem le a bogyókat, és már én is nagyon izgatott vagyok, hogy mikor lesz babánk! Te hány évig szedtél gyógyszert?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!