Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem kellett volna leesnie a...

Nem kellett volna leesnie a hőmnek ha nincs baba? (görbe)

Figyelt kérdés
[link]
2009. okt. 1. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Bocsi, de biztos, hogy jó görbét szúrtál be? Én is a 9cn-en vagyok, de hát még pé-sem volt.
2009. okt. 1. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó görbét szúrtam be! Az előző ciklusom végén nem kellett volna jobban leesnie a hőmnek? Eddig mindig leesett 36 fok körülire ha jött a mensi. Most meg......
2009. okt. 1. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, bocsi azt nem mondtad, hogy az ilyen "hidegvérű" vagy. Nekem 36,5 volt a középérték, mint ahogy a tiéden is látszik. Aztán terhesség után 36,6 lett, de ez is normális teljesen. Nem cseréltél esetleg lázmérőt, vagy elemet? Egyébként teljesen normálisan néz ki és sajnos nem babásnak...
2009. okt. 1. 21:11
 4/4 A kérdező kommentje:

Hát sajnos......:((

Amúgy nem cseréltem elemet!

2 hetet késett...gondolhatod! Teszteltem egy párat:(

2009. okt. 1. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!