Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pozitív terhességi teszt...

Pozitív terhességi teszt tévedhet? Befolyásolhatja valami?

Figyelt kérdés

A párommal 9 éve vagyunk együtt, védekezés nélkül szeretkeztünk eddig is.

Nem estem teherbe.

Néhány hete kezdtünk gondolkodni azon, hogy megnézetjük magunkat, mert talán lassan jöhet a baba.

Ha pedig probléma van (úgy gondoltuk biztosan van) akkor éppen ideje elkezdeni utána járni mindennek.

Rendszeresen 25-26 napra jött meg a menstruációm eddig.

Múlt hét folyamán úgy éreztem összeszedtem valami hüvelyi fertőzést, így canesten kombit használtam.

Most 3. napja késik, így gondoltam csinálok egy tesztet, csak úgy...

A teszt pozitív. Határozott két csík.

Létezik ilyen?!

A pozitív teszt tévedhet?

Egyébként 2 hete voltam nőgyógyásznál, ott nem esett szó terhességről, bár vérképet nem csináltunk, mivel gyógyszert nem szedek.

2013. máj. 15. 12:34
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Szóval akkor lásd a linken a mai teszteket.

Amelyiken erősebb a csík, azt készítettem a délelőtt folyamán, a másikat pedig egy órája kb...

[link]

2013. máj. 15. 18:53
 22/28 anonim ***** válasza:

Ez teljesen egyértelmű... nincs is mit magyarázni a dolgon. :)

Gratulálok még egyszer! :)

8. válaszoló

2013. máj. 15. 18:58
 23/28 A kérdező kommentje:

Örülök nagyon.

Köszönöm:)

2013. máj. 15. 19:06
 24/28 A kérdező kommentje:

A reggeli tesztemen is csak "épphogy" van csík...

Én ezt már nem értem.

Mindenesetre felhívom az orvost...

2013. máj. 16. 05:00
 25/28 A kérdező kommentje:

Itt a reggeli teszt...

[link]

2013. máj. 16. 05:06
 26/28 anonim ***** válasza:
Ha jól látom, ez a fajta teszt tegnap is haloványabb volt. Lehet, hogy más erősségű. Nyilván egy 10-es érzékenységű erősebb pozitívat jelez, mint mondjuk egy 50-es érzékenységű teszt. Egyébként mondott valami az orvos?
2013. máj. 16. 14:21
 27/28 A kérdező kommentje:

Június 11-én kell mennem hozzá.Illetve mondta, hogy Csináljak még egy tesztet néhány nap vagy egy hét múlva.

Egyébként nyilván nem bírtam magammal, megvettem ma két tesztet, az egyiket megcsináltam, persze szép két kék csík.

A másikat majd jövőhéten, de azt hiszem most már megnyugodhatok tényleg.:)

2013. máj. 16. 14:27
 28/28 anonim ***** válasza:
Ne vegyél több tesztet :-D ha nem lennél terhes semmilyen csík nem lenne! Ezek mind egyértelmű pozitívak! Gratulálok!!!
2013. máj. 18. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!