Pozitív terhességi teszt tévedhet? Befolyásolhatja valami?
A párommal 9 éve vagyunk együtt, védekezés nélkül szeretkeztünk eddig is.
Nem estem teherbe.
Néhány hete kezdtünk gondolkodni azon, hogy megnézetjük magunkat, mert talán lassan jöhet a baba.
Ha pedig probléma van (úgy gondoltuk biztosan van) akkor éppen ideje elkezdeni utána járni mindennek.
Rendszeresen 25-26 napra jött meg a menstruációm eddig.
Múlt hét folyamán úgy éreztem összeszedtem valami hüvelyi fertőzést, így canesten kombit használtam.
Most 3. napja késik, így gondoltam csinálok egy tesztet, csak úgy...
A teszt pozitív. Határozott két csík.
Létezik ilyen?!
A pozitív teszt tévedhet?
Egyébként 2 hete voltam nőgyógyásznál, ott nem esett szó terhességről, bár vérképet nem csináltunk, mivel gyógyszert nem szedek.
Nem is az, hogy nem lett volna jó előtte...
Csak más dolgok voltak előtérben az életemben.
Ha most tényleg terhes vagyok, akkor most egy új fejezet kezdődik.
Azt szerintem, minden jelenlévő kismama és anyuka nevében garantálhatom, hogy valóban új fejezet kezdődik az életetekben. A lényeg, hogy pozitívan álljatok mindenhez, és igyekezz kiélvezni a várandóságot. Nagyon szép, meghitt állapot. (És egy jó tanács: ne böngéssz a neten! Ha valamire kíváncsi vagy, kérdezd meg az orvosod, vagy a védőnődet, hívd fel a háziorvosod, netán tapasztalt anyukáktól gyűjts be infókat, csak az internetről ne! Annyi butaság és rémhír kering ott, hogy az fölöslegesen keseríti meg az ember lányának mindennapjait. Csak jó szándékkal mondom. :))
8. válaszoló
Kedves Tőled, illetve az előzőektől is.
Köszönöm.
8. válaszoló, köszönöm a jó tanácsokat, élni fogok vele.
Illetve az internettel nem élni:)
Párom vett még két tesztet, biztos, ami tuti alapon.
hazaérve megcsináltam az egyiket, de nagyon nagyon halovány a csík...
De ez elvileg inkább reggeli vizeletre van.
Úgyhogy reggel megcsinálom a másikat.
Remélem olyan erős lesz a csík, mint a délelőttin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!